náhledy
Porci můžete ozdobit lístky bazalky.
Autor: Tv Prima
Nejdříve opražme zeleninu, pak přidáme cibulku a česnek.
Autor: Tv Prima
Ideální poměr mletého na lasagne: půl kila hovězího a 300 gramů vepřového masa
Autor: Tv Prima
Rozmarýn nakrájejte na drobné kousky, aby neškrábal v krku.
Autor: Tv Prima
Maso orestujte a přidejte zhruba půl ltru červeného vína.
Autor: Tv Prima
Přidejte loupaná rajčata, promíchejte a nechejte hodinu a půl probublávat.
Autor: Tv Prima
Pláty těstoviny trochu předvařte.
Autor: Tv Prima
Zásada při přípravě lasagní: Nejdříve vrstva bešamelu, pak těstovina, nakonec maso. Pak se stejné pořadí opakuje, dokud není pekáč plný. Končí se opět bešamelem.
Autor: Tv Prima
Nakonec se bohatě zasype strouhaným parmazánem a dá se na 40 minut péct na 180 °C.
Autor: Tv Prima