Diskuze

Cuketa je nesmrtelná: snadno se pěstuje a v kuchyni z ní připravíte cokoli

Kdo si cukety jednou pustí do zahrádky, už se jich prý nezbaví. Pěstují se totiž velmi snadno a pěkně plodí. Každopádně jsou jen dvě skupiny lidí: jedni nad cuketami ohrnují nos, protože jim připadají bez chuti. Druzí je zbožňují a dokážou z nich připravit cokoli, od řízků až po dort.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A58l67e90n75a 41P58i63p83e15r

23. 10. 2019 19:15

Ja je rada pouzivam pri peceni (babovek a podobnych buchet).

0 0
možnosti

Cuketa má jednu nevýhodu: dokáže narůst do impozantních rozměrů, čímž jsou uneseni všichni zahrádkáři. Že je přerostlá cuketa prosta jakékoliv chuti, jaksi nevnímají, zato svými výpěstky (které nedokážou zkonzumovat) obdarovávají široké okolí - a člověk nechce nadšeného zahrádkáře urazit a má potom problém, komu dalšímu darovat takovou výtečnost velikosti sloního pyje. :-P

3 0
možnosti

To je právě výhoda cukety,že nemá žádnou chut ́ ani kalorie.

Přidávám ji v sezóně do všeho - místo mouky zahustí buřtguláš,směs na špagety,odlehčí bramborák,plním ji a zapékám atd.

Zpracuju jak menší,tak i přerostlé cukety,daruju minimálně.

1 0
možnosti