Diskuze

Kouzla v kuchyni. Pod pokličkou šéfkuchaře se skrývá všech pět chutí

Vaření z maximálně pěti surovin, spojení všech druhů chutí, neobvyklé kombinace inspirované pobytem v různých koutech světa. Tak vypadá nový koncept šéfkuchaře restaurace Spices v pražském hotelu Mandarin Oriental. Stephen Senewiratne pochází ze Srí Lanky a zavádí zde své pojetí takzvané crossover kuchyně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přemýšlím, jestli se na poslední fotografii uzený jogurt rozlil víc, než měl, nebo jestli to takhle má být.

0 0
možnosti

F88i66l58i68p 58C71á71b59a

16. 1. 2020 10:03

vypadá to nádherně. ten uzený jogurt musím natrénovat, ten mi ještě nejde

0 0
možnosti