Diskuse k článku
Do výplaty daleko, chlebovec ze ztvrdlého chleba přijde k chuti
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
Vedran KočevabčičiRe: Co na to Pohlreich?Babica by to jeste prohodil a dal na 30 minut zapect, Pohlreich by prohodil Babicu oknem |
![]() |
Lanolinnedá mi to a musím se připojitto je fakt laciný jídlo. Za ty peníze upeču třeba olejovou bábovku s kakaovým mramorováním. A starý chleba? No ten obalím v rozkvedlaném vajíčku a osmažím, navrch potřu hořčicí, ozdobím pár kolečky cibule, dozdobím kapií či kyselou okurkou. |
![]() |
Jean-Luc PicardRe: nedá mi to a musím se připojitA hele, už vím co budu mít dnes k obědu a možná zkusím i tu bábovku (jestli najdu tu bábovkovou formu). |
![]() |
chudacek.blbecekRe: nedá mi to a musím se připojitNo ovšem vajíčkové smaženky jsem nedělala ani nepamatuju. Díky za připomenutí |
![]() |
starej BrůnaStarý chleba nosíme do lesa zvěřiA pak ten kančí nebo srnčí guláš nejde s nějakým chlebovcem vůbec srovnávat.
0/0
3.4.2011 16:43
|
![]() |
Lukas1000A tak ...kdyz uz je daleko do te vyplaty ... co by byl spravny chlebovec bez par hoblin parmazanu prelity balzamikovou redukci cerstvych bio hrusek varenych s vanilkovym luskem. Jeste doporucuju prdat VSOP konak nejake zname znacky, lze samozrejme nahradit pravym Portskym vinem ... ale to pouze pokud je do vyplaty daleko, jinak si doprejte samozrejme lepsi suroviny. |
![]() |
cara al solRe: A tak ...Na chlebovec ovšem zásadně pouze smetanu jačí nebo venezuelskou bobří. Kravská smetana by ten levný pokrm nenapravitelně zkazila. |
![]() |
modrá sardinkaLevná mňamkaInu - do výplaty daleko, tak nakoupíme vlašáky, rozinky, sušené brusinky a smetanu a připravíme si levný chlebovec |
![]() |
Lena N.Re: Levná mňamkaJezisi kriste.. tak si jezte ryzi s brambory a tocenakem, nejlepe z kauflandu |
![]() |
chudacek.blbecekRe: Levná mňamkaKlid, nikdo neříká, že by se měla jíst jen levná jídla, ale je blbost prezentovat jako levné něco, co levné není. Já třeba většinu těch surovin mám pořád doma (krom starýho chleba a smetany), takže pro mě to levné je. |
![]() |
chrobaktruhlika cotak piliny smažené na induloně to by byla mňamka za pár korun... víte že chleba je konzumovatelný max. 2 dny pak je plný různých nedobrot ??? |
![]() |
wrahRe: a coTo o čem mluvíte je průmyslově vyráběný chleba. Skutečný pečený chléb je dobrý i po týdnu. |
![]() |
ivošJá raději slané,tak dělám chlebovák podle Švýcarů: nastrouhat tvrdší chleba, pokropit mlékem, rozmíchat vejce se solí (a pepřem, kdo chce), nakrájet šunku (salám, zbylé pečené maso) na kostičky. Smíchat, nemělo by to být moc řídké. Péct na pánvi. A pozor - je to dost syté. |
![]() |
Scarlett from ScottlandRe: Já raději slané,to může být dobrý |