Diskuse k článku
VIDEO: Rybí polévka pro opozdilce. Minutový recept pana Cuketky
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
K93a71r71e85l 17H10o76l16e85č75e23k 8312588877492Nejprve 15-20 min nechat povařit hlavy, pak vyndat, obrat maso (do polívky či do sebe) a pak zbytky kostí, kůží + ořezy pak nechat vařit cca 1-2 hod. dle chtěné síly vývaru ! Žábry vystříhat (špiní vývar krví), oči nechat (co s nimi ? - zde asi není vhodné popisovat ... kulinářské využití). |
![]() |
A69l78e54š 20B68u52b97l95a 2754788236623To se velmi mýlíte. Rybí vývar se dělá relativně rychle - 20 nebo 30 minut bohatě stačí. |
![]() |
R20a68d53i75m 47S12v26o60b55o55d41a 9523509796802tak tento blaf bych fakt nedokazal snist. celkove je ceska kuchyne kulinarsky hodne slaba, ale nekdo ji dokaze jeste vic zmrsit |
![]() |
L65i46b67o69r 31P77l10a31č37e48k 2931942748941Ale kuš ty jeden kulinářský světáku. To že nevíš, co je dobré neznamená, že je to blaf. Za chvíli si jdu ten blaf dát (i když ho dělám malinko jinak, ale moc se na něj těším. Hezké Vánoce. |
![]() |
S92o47f66i47a 41H98r75a29d41c37o93v24á 5460117690876Je to tezke, tenhle argument vetsinou slycham od lidi, kteri se rybi polevku zdrahaji byt jen ochutnat. Oponenturu smradem, hnusem a chuti rybnicni vody nechapu a nejsem schopna na ni reagovat. Myslim si, ze to ma co delat s postojem cloveka jako takoveho, jak je schopen obecne prijimat a otevirat se vecem novym a netradicnim. Kulinarsky je ceska kuchyne rakousko-uherska a kdyz neumi jeden varit, moc hitparady nenadela ani s francouzskou. Tak si dejte jinou, jaka vam lahodi, ale nerikejte o zadnem jidle ze je blaf. |
![]() |
P70a89v66e19l 41K55a91l87a89n53d54r19a 3624327649798Opravdu je vyvar hotovy za 25 až 30 minut? Většinou ho necháme probublávat tak 5 - 7 hodin nez je dostatecne silný. Za 25 - 30 minut bych to má chut maximálně rybniční vody. |
![]() |
L59i35b58o12r 23P43l75a39č89e27k 2351422378621Ryba není hovězí (vývary dělám i 12 hod.) Na rybí vývar stačí hlavy a odřezky vařit 45 min. |
![]() |
P63a29v67e60l 32K15a17l85a74n46d55r77a 3564877549658Mozna staci, po delsim vareni je ale chut plnejsi. Kdyz se nekdo spokoji s chuti a la rybnicni voda, ja mu do toho rozhodne nemluvim. |
![]() |
S66t19a71n23i64s21l52a66v 74P37ř24i37b29y24l 1299588601376pardon. omyl. Patřil + příspěvku nad... ...vy rybniční vodo |
![]() |
S88o35f51i12a 98H59r72a73d59c21o55v44á 5850867830346Rybi vyvar se opravdu netahne jako hovezi, uvaril by se klih. Ale nekdo to rad jinak :-) |
![]() |
D60a26v69i23d 96K52o76m10á84r94e89k 37836506002685-7 hodin rybí vývar? To už by to toho byla kaše. Nemluvě o znehodnocení velké části živin, příliš dlouhým varem. Možná máte vývar silnější chuti, nicméně je to jen mastná rybniční voda, s nulovým přínosem pro organismus. |
![]() |
S95o27f29i97a 28H23r63a19d22c50o90v60á 5400207390506tady si muzete spravit voko jak to vari pan Pospisil: https://video.aktualne.cz/vanocni-rybi-polevka-michelinskeho-sefkuchare-pospisila/r~a7898eac74e811e4bdad0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_content=editor1&utm_term=position-2 |
![]() |
M36i52r93o63s13l87a46v 39V46e58r51n26e13r 3686926177980Proc ted vsechny videa vypadaji jak z Proper Tasty? |