náhledy
Bramborové rösti se šlehaným tvarohem a pažitkou
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Brambory na rösti byste měli nastrouhat, anebo nakrájet, jako to dělá kuchař Patrik Bečvář.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Nakrájené bramborové nudličky osolte a opepřete.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Pak přidejte nakrájenou petrželku a olej.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Z promíchané směsi vytvářejte bochánky a rozprostřete je na pánev.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Smažte dozlatova z každé strany. Mělo by to trvat 6–8 minut. Znáte to, jakmile se začnou po stranách objevovat „zlaté“ pruhy, nejspíše bude čas k obracení.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Takto nějak by měla vypadat konzistence po opečení.
Autor: Asociace kuchařů a cukrářů ČR