Diskuse k článku

Recept na bažanta s bylinkovou nádivkou. Tradice, která nakrmí rodinu

Bažanta připravíte na sto způsobů. S nádivkou patří mezi typické recepty, které s málem masa nasytí celou rodinu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L62u21b34o30m59í90r 78J91a43n58o78t26a 5826124696735

Marek Burza byl asi v dubnu na naháňce ;-D;-D ;-D;-D R^ R^ R^ A co bude v červenci?!?! Žeby receptík na Vánočníko Kapříka ;-D ;-D ;-D

+1/0
13.4.2014 20:30

H89e58l61e21n83a 40V17e10v44e27r23k88o53v60a 3739457

S tímto receptem máte téměř půl roku skluz,milá redakce.:-(

+2/−1
13.4.2014 13:28

L35u39b64o83s 60K60u92b46i83c74e42k 4865685624

A co jako ma bejt, ja ho treba ctu poprve, asi mate dost casu byt cely den na comu RvRv

0/−3
13.4.2014 16:51

L52i40b19o59r 28Z85a52p23l65e61t76a17l 7173703465280

Na jaře bažanta?;-DTen kdo píše takový recept,asi žije v úplně jiném světě,nemá o vaření ani ponětí

+3/0
13.4.2014 17:21

P28e97t32r 49M61a97l50i19š79k53a 6731855781953

A když si ho vykrmím doma, tak ho taky nemám jíst na jaře?

0/0
13.4.2014 20:31

Z71l53a56t14u18š62e 70J67e17l60í78n73k61o57v76á 1895232737282

A co má bejt, stačí do googlu napsat bažant, recept a nebudete se stačit divit.

Jde o to, kdy která zvěřina má sezónu. Ale to byste věděl, kdybyste si o bažantovi něco zjistil.

+2/0
13.4.2014 17:47

L85u51b92o35s 69K22u43b59i64c85e41k 4175555504

Budicek pani Jelinkova, zrejme blondynka ze? Vite, ze uz existuji takove bedynky, kde je uvnitr hrozna zima a rika se tomu mrazak. Diky nemu mohu upravovat jakekoliv maso v jakoukoli dobu, ale doporuciji vakuove ulozit.

Za dalsi mohu 100% rict, ze jsem za mesic upravil vic bazantu nez vy za cely zivot. ;-D;-D

+1/−1
13.4.2014 18:00

L22i14b72o97r 53Z98a78p20l67e28t58a86l 7143303605950

Bažantí sezona na jaře není milá zlatá Zlatuše,si to vygůglujte.;-)

0/0
13.4.2014 18:17

H15e35l86e43n85a 70V11e40v23e53r52k76o38v60a 3619197

Vono má bejt to,že není sezona.Za půl roku si na recept nikdo nevzpomene.A jako správnej kuchař jistě víte,že z mrazáku to není vono.:-)

+1/0
13.4.2014 18:09

L65u68b88o58s 33K89u43b62i59c66e92k 4155305494

Urcite neni nad cokoliv cerstveho na kuchynskem stole, ale taky prijde cas, kdy to neni mozne, tak bereme za vdek i mrazene nad kterym se taky kroutim, ale kdyz je to v mrazaku dobre osetreno, tak to docela jde, ale opravdu jen v nouzi.

+1/0
13.4.2014 18:23
Foto

I61v47o 53C39h97u96d31o83b48a 9800906281554

no spíš jsou v předstihu než bažant vyroste tak můžete zatím slintat

0/0
17.4.2014 10:11

L76i70b28o58r 57Z61a88p97l55e96t69a61l 7523743295500

Navíc je tenhle článek vyhoněný na rychlo po nějakém divokém večírku.Je vidět,že ho psal člověk,který nikdy nenakupoval.Kuře kilo nad stokorunu?Kde nakupuje ta slepice,co tohle psala?;-D

0/0
13.4.2014 13:02

M79i50l61a78n 74P98r22o77u41z39a 6762704848777

Třeba nakupuje v Globusu nebo u trhovců atd. Tam je kuře i za 150 Kč 1 kg

no a viděl jsem i za 250 Kč. Bylo krásně žluťoučké dosti velké a dovežené z Francie.

+1/0
13.4.2014 14:52

J69i13ř55í 29P25u14t12í15k 7138163733522

No je psáno "trochu lepší kuře", takže se asi nejedná o toho mutanta z Teska v akci za 49 Kč/kilo...

0/0
13.4.2014 20:53

L90i85b11o64r 77Z56a50p43l86e11t26a28l 7423973385870

Hezký redakce a kde toho bažanta mám jako sehnat?To už neporadíte?Je vidět,že nemáte co dělat.

+1/0
13.4.2014 12:47

V81l86a76d21i37m52í50r 50Š45n47e72k 9244468726751

Kde koupím bažanta ???:-P

+1/0
13.4.2014 7:44

O19s87k88a97r 57K10o83v87a42ř82í82k 8617503696577

ve zdravotnických potřebách

+7/0
13.4.2014 9:21

P89a36v31e24l 37J91e78ř31á11b49e49k 7621912624197

Bažant se nekupuje.

Sbírá (ale nesmí vás nikdo vidět) pod stromy kde hřadují (spí přes noc), když před tím sezobou větší množství pšenice namočené do rumu či jiného alkoholu.

Tolik odborné rady zkušených mezi republikových obyvatel vesnic v hrabských panstvích.

Pšenice - nejlepší z panských sýpek.

+2/0
13.4.2014 12:33

Najdete na iDNES.cz