náhledy
Zdeněk Pohlreich s majitelem restaurace Pod lékárnou při natáčení Ano, šéfe! v Židlochovicích
Autor: FTV Prima
Tatarák z mraženého lososa, který na Moravu cestoval přes půl světa? Takové jídlo raději ani neochutnávat, zdraví je cennější.
Autor: FTV Prima
Tuhé maso na talíři také málokdo ocení.
Autor: FTV Prima
Pizza by nebyla špatná, kdyby pro ni kuchaři vybrali vhodnější kombinaci surovin.
Autor: FTV Prima
Pizza se zrajícími tvarůžky nakonec skončí u slepic.
Autor: FTV Prima
Když ryby, tak čerstvé, snaží se Pohlreich přesvědčit kuchaře.
Autor: FTV Prima
Zátěžová zkouška restaurace Pod lékárnou? Majitel sedí ve sklepě a loupe brambory, aby hosté neodešli hladoví.
Autor: FTV Prima
V Židlochovicích mají na čem stavět, mají svoje víno a dobré jídlo by se k němu hodilo. Ale asi není nikdo, komu by na tom záleželo.
Autor: FTV Prima
Pohlreich navrhuje vyměnit mraženého lososa za čerstvého pstruha na bílém víně s orestovanou zeleninou a bylinkami. Neuspěje.
Autor: FTV Prima
Kuchtík vpravo šéfa do Židlochovic pozval. Zdá se ale, že to byl jen takový výkřik do tmy.
Autor: FTV Prima