náhledy
Na grilu obojí klobásy připravíte úplně stejně.
Autor: Pavel Vítek
pipMaster a Daniele Govoni provedou krok za krokem výrobou klobás.
Autor: Pavel Vítek
Maso nakrájíme před mletím na menší kousky.
Autor: Pavel Vítek
Na mletí můžete použít klasický mlýnek na maso nebo nástavec, který se dodává k domácím robotům.
Autor: Pavel Vítek
Přírodní střívka běžně koupíte v průměru, který právě potřebujete.
Autor: Pavel Vítek
Střívka opláchneme od soli ve vlažné vodě.
Autor: Pavel Vítek
Narážečka je základní pomůckou.
Autor: Pavel Vítek
Špejli si předem odměřte.
Autor: Pavel Vítek
Vinná klobása má menší průměr než salsiccia.
Autor: Pavel Vítek
Mille-feuilles dezert je připraven z 15 vrstvených milimetrových plátků řepy na sebe.
Autor: Pavel Vítek
Omáčka Vin brulé na podlití řepy
Autor: Pavel Vítek
Hotové klobásky
Autor: Pavel Vítek
Vinná klobása s červenou řepou
Autor: Pavel Vítek