náhledy
Hovězí steak s chimichurri
Autor: Pavel Vítek
Hovězí steak s lingotto
Autor: Pavel Vítek
Dva druhy steaků a hromada dalších ingrediencí. To je daň za to, že zkoušíme rovnou dva rozdílné recepty.
Autor: Pavel Vítek
Začněte marinádou, do které patří citron.
Autor: Pavel Vítek
Do marinády patří i pálenka Don Papa Baroko.
Autor: Pavel Vítek
Bez koření se neobejdete.
Autor: Pavel Vítek
Maso necháte asi hodinu marinovat.
Autor: Pavel Vítek
Do chimichurri patří hromada petržele.
Autor: Pavel Vítek
Základem lingotto jsou hrubě strouhané brambory.
Autor: Pavel Vítek
Směs napěchujte do silikonové formy.
Autor: Pavel Vítek
Nakořeněné steaky
Autor: Pavel Vítek
Gril si rozdělte na přímou a nepřímou zónu.
Autor: Pavel Vítek
Upečené lingotto
Autor: Pavel Vítek
Po odležení se před podávání lingotto jen rychle opeče na pánvi.
Autor: Pavel Vítek