náhledy
Hovězí steak s koprovkou, volským okem a brambory v popelu
Autor: Tomas Rek
Po obvodu můžete pomalu grilovat a ohřívat nepřímým žárem.
Autor: Lukáš Oujeský
Co piješ, z toho vař, říká se. Proto použijte kvalitní víno.
Autor: Lukáš Oujeský
Nesmí chybět sůl a pepř.
Autor: Lukáš Oujeský
Brambory si předvařte, pak „vyválejte“ v popelu a dotáhněte na tálu.
Autor: Lukáš Oujeský
Steaky opékejte na přímém žáru.
Autor: Lukáš Oujeský
Stařené hovězí maso nezklame.
Autor: Lukáš Oujeský
Neocenitelnou pomůckou je vpichovací teploměr.
Autor: Lukáš Oujeský
Troška másla na hotový steak nemůže nikdy uškodit.
Autor: Lukáš Oujeský
Na tále klidně uděláte i volská oka.
Autor: Lukáš Oujeský
Kořeňte nejen vejce, ale i maso.
Autor: Lukáš Oujeský