Neděle 1. října 2023, svátek má Igor
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 1. října 2023 Igor

Akademie grilování 2022

Vyzkoušejte legendární plněné rolky z krkovičky. Jsou to bomby z Apulie

16. září 2023

Láska k červeném masu dala v Itálii vzniknout pouličním masovým bombám z Apulie. Legendární masové...

Zkuste grilovaného pstruha ve tvaru růže. Procvičíte se ve filetování

9. září 2023

Lehce stravitelný pstruh nabízí bezpočet kulinářských úprav. Nejlépe však chutná z grilu a na...

Kuřecí křídla na grilu jsou jedničkou. Vyzkoušejte je v asijském stylu

2. září 2023

Nejen steak chutná z grilu lépe než z pánve. I kuřecí křidélka dostanou z roštu pořádnou porci...

Nevšední camembert v mletém mase je důkazem, že sýr na gril rozhodně patří

19. srpna 2023

Kromě masa se na grilech velice často připravují i sýry. V dnešním dílu grilovací akademie vám její...

Hovězí steak je na grilu králem. Zkusili jsme ho s chimichurri i lingotto

12. srpna 2023

Daniele Govoni se účastní soutěží v grilování po celém světě a v Praze předvádí své umění v...

Vyzkoušejte na grilu barbecue bůček špikovaný česnekem a feferonkami

5. srpna 2023

Patří k nejšťavnatějším a nejchutnějším masům na světě. Bůček si zamiloval i pipMaster a prohlašuje...

Neapolskou pizzu klidně zvládnete i na grilu. Vyzkoušeli jsme tři druhy

22. července 2023

Italský mistr grilu Daniele Govoni vám v dnešním dílu akademie ukáže velmi jednoduchý a osvědčený...

Barbecue kotleta je úžasná delikatesa, zvlášť když přidáte houbovou omáčku

8. července 2023

V dnešním dílu grilovací akademie vám profesionální mistr grilu Daniele Govoni ukáže, jak si doma...

Kachní prsa jsou hitem všech letních grilovaček. Omáčka je vystřelí do nebe

24. června 2023

Dnešní recept potěší všechny milovníky kachen a grilovací nadšence. V dalším dílu akademie vám...

Zapomeňte na bramborové chipsy. Vyčarujte je z bůčku a na grilu

10. června 2023

V dnešním dílu grilovací akademie vám její průvodce David Kubricht ukáže, jak na grilované chipsy z...

Dokonalý rib eye steak je perfektní s omáčkou z piva a hořké čokolády

3. června 2023

V dnešním dílu akademie vám evropský šampion ve steacích Daniele Govoni prozradí tajný postup na...

Trhané maso by vás dávat do koblihy nenapadlo. A přece to dohromady hraje

27. května 2023

Nedaleko Nepomuku najdete Sochorův statek, kde vám v dnešním dílu grilovací akademie naši průvodci...

Udělejte na grilu pravá křidélka Buffalo. Kůrku jim dodá kypřicí prášek

13. května 2023

Stejně jako si Čech k pivu objedná utopence nebo nakládaný hermelín, jsou pro typického Američana...

Zkuste grilovaný čínský bůček Char Siu a už nikdy ho nebudete chtít jinak

6. května 2023

Bůček můžete připravit na sto způsobů. Rozhodně byste si však neměli ujít variantu, která se...

Rozpalte jarní grilovací sezonu marinovaným lososem v asijském stylu

29. dubna 2023

Lososa, jednu z nejoblíbenějších ryb, můžete udělat na pánvi, v troubě i na grilu. Zkuste ho jednou...

Ztracený barbecue bůček se musí mezi prsty rozmáčknout. Jen se rozpadá

15. dubna 2023

Jeho přípravu by měl umět zvládnout každý grilovací nadšenec. V dnešním dílu grilovací akademie vám...

Tajemná skotská vejce. Vyzkoušejte je o Velikonocích na grilu trochu jinak

2. dubna 2023

Jsou sice složitější na přípravu, ale kdy jindy si dopřát delikátní skotská vejce v netradiční...

Nejen buřty můžete udělat na pivu. Zkuste to na grilu s bůčkem a krkovicí

4. března 2023

Buřty na pivu zná každý. V dnešním dílu grilovací akademie si na grilu uděláme jejich nepříliš...

Spatchcock kuře ugrilujete za polovinu času. Nejprve ho zbavte páteře

20. února 2023

V dnešním dílu akademie vám ostřílení mistři grilu ukáží, jak si rychle a jednoduše připravit na...

Mistři grilu ukážou, jak na ikonický burger Juicy Lucy se sýrem

4. února 2023

Tvrdí se o něm, že je nejlepším burgerem v Americe, protože v sobě spojuje ideální poměr masa a...

Chateaubriand steak s hruškovou omáčkou vám dodá sílu v novém roce

8. ledna 2023

V novém roce budeme potřebovat hodně energie, proto si dnes s mistry grilu připravíme...

Grilované koleno zaručeně rozpálí každou silvestrovskou oslavu

28. prosince 2022

Blíží se silvestrovská noc plná jídla a pití a hodně lidí si doma navečer kromě jednohubek nebo...

Vinná klobása a italská salsiccia jsou sestry. Vyrobte je zgruntu od střívka

18. prosince 2022

V Česku nesmí o Vánocích na svátečním stole chybět tradiční vinná klobása, v Itálii zase jejich...

Tři druhy sendvičů uděláte na grilu na jeden zátah. Tip na předvánoční party

5. prosince 2022

Chystáte se ještě před Vánoci uspořádat sešlost s přáteli a nevíte, jaké pohoštění pro ně...

K výjimečnému steaku patří vyladěné přílohy. Teprve pak ucítíte nebe

20. listopadu 2022

Grilovat lze kdykoli a kdekoli, tvrdí mistr grilu David Kubricht alias pipMaster, který svoje grily...

Grilované masové koule ponořte do omáčky z rajčat. Přelstíte podzim

6. listopadu 2022

Sychravé podzimní počasí přímo vybízí k rozpálení grilu a přípravě vydatného pokrmu. S mistrem...

Barbecue bůček je vrchol blaha, tvrdí mistr grilu. Podívejte se jak na to

22. října 2022

Jak na pořádný barbecue bůček? Jaké suroviny zvolit k přípravě příloh? Proč je důležité si jídlo...

Rozpálil gril uprostřed Vltavy a ukázal, jak na pravá americká žebra

8. října 2022

Seriál Dnešní díl Akademie Grilování bude tak trošku netradiční. Konec léta si okořeníme projížďkou na...

Vepřová kotleta s liškovým ragú na grilu vás nadchne rychlou přípravou

24. září 2022

Houbová sezona je v plném proudu a průvodci Akademií grilování se rozhodli potěšit všechny, kteří...

Vepřová panenka se nikdy neomrzí. Zkuste ji na grilu s omáčkou v rytmu Asie

17. září 2022

Objevte rozmanité chutě Asie. V dalším dílu Grilovací akademie si s našimi průvodci ugrilujeme...

Vraťte se do prázdnin. Vyzkoušejte na grilu mořské plody s japonskou omáčkou

11. září 2022

Seriál K české grilované klasice to má daleko, ale jako připomenutí odcházejícího léta si v dalším dílu...

KVÍZ: Jak se vyznáte v grilování? Zasedněte do lavic Grilovací akademie

3. září 2022

Grilování je celosvětový fenomén a způsob přípravy pokrmů nejen pro obyčejné nasycení žaludku, ale...

Picanha na grilu zní exoticky, ale je to vlastně jenom hovězí kýta se salsou

27. srpna 2022

Seriál Ten kus masa zná každý, kdo někdy ochutnal rakouskou specialitu tafelspitz. Spodní šál zadní hovězí...

Vyzkoušejte vepřová bůčkožebra Bulgogi. Grilovací akademie ví, jak na to

20. srpna 2022

Seriál Že si dobře rozumějí vepřová žebra s pěkným tukovým krytím naložená do korejské marinády s lehkou...

Na francouzské kuře s ghíčkem, dá mu další chuť, radí Grilovací akademie

13. srpna 2022

Seriál Jižní Francie a severní Čechy se setkaly v Grilovací akademii. David Kubricht alias pipMaster a...

Grilovaný steak oživte jemnou smržovou omáčkou, radí Grilovací akademie

30. července 2022

Seriál Osolit rib eye neboli vysoký roštěnec ještě před tím, než ho dáme na gril, nebo až po ugrilování?...

Krmítko v americkém Ohiu