Akademie grilování 2022
Vyzkoušejte legendární plněné rolky z krkovičky. Jsou to bomby z Apulie
Láska k červeném masu dala v Itálii vzniknout pouličním masovým bombám z Apulie. Legendární masové...
Zkuste grilovaného pstruha ve tvaru růže. Procvičíte se ve filetování
Lehce stravitelný pstruh nabízí bezpočet kulinářských úprav. Nejlépe však chutná z grilu a na...
Kuřecí křídla na grilu jsou jedničkou. Vyzkoušejte je v asijském stylu
Nejen steak chutná z grilu lépe než z pánve. I kuřecí křidélka dostanou z roštu pořádnou porci...
Nevšední camembert v mletém mase je důkazem, že sýr na gril rozhodně patří
Kromě masa se na grilech velice často připravují i sýry. V dnešním dílu grilovací akademie vám její...
Hovězí steak je na grilu králem. Zkusili jsme ho s chimichurri i lingotto
Daniele Govoni se účastní soutěží v grilování po celém světě a v Praze předvádí své umění v...
Vyzkoušejte na grilu barbecue bůček špikovaný česnekem a feferonkami
Patří k nejšťavnatějším a nejchutnějším masům na světě. Bůček si zamiloval i pipMaster a prohlašuje...
Neapolskou pizzu klidně zvládnete i na grilu. Vyzkoušeli jsme tři druhy
Italský mistr grilu Daniele Govoni vám v dnešním dílu akademie ukáže velmi jednoduchý a osvědčený...
Barbecue kotleta je úžasná delikatesa, zvlášť když přidáte houbovou omáčku
V dnešním dílu grilovací akademie vám profesionální mistr grilu Daniele Govoni ukáže, jak si doma...
Kachní prsa jsou hitem všech letních grilovaček. Omáčka je vystřelí do nebe
Dnešní recept potěší všechny milovníky kachen a grilovací nadšence. V dalším dílu akademie vám...
Zapomeňte na bramborové chipsy. Vyčarujte je z bůčku a na grilu
V dnešním dílu grilovací akademie vám její průvodce David Kubricht ukáže, jak na grilované chipsy z...
Dokonalý rib eye steak je perfektní s omáčkou z piva a hořké čokolády
V dnešním dílu akademie vám evropský šampion ve steacích Daniele Govoni prozradí tajný postup na...
Trhané maso by vás dávat do koblihy nenapadlo. A přece to dohromady hraje
Nedaleko Nepomuku najdete Sochorův statek, kde vám v dnešním dílu grilovací akademie naši průvodci...
Udělejte na grilu pravá křidélka Buffalo. Kůrku jim dodá kypřicí prášek
Stejně jako si Čech k pivu objedná utopence nebo nakládaný hermelín, jsou pro typického Američana...
Zkuste grilovaný čínský bůček Char Siu a už nikdy ho nebudete chtít jinak
Bůček můžete připravit na sto způsobů. Rozhodně byste si však neměli ujít variantu, která se...
Rozpalte jarní grilovací sezonu marinovaným lososem v asijském stylu
Lososa, jednu z nejoblíbenějších ryb, můžete udělat na pánvi, v troubě i na grilu. Zkuste ho jednou...
Ztracený barbecue bůček se musí mezi prsty rozmáčknout. Jen se rozpadá
Jeho přípravu by měl umět zvládnout každý grilovací nadšenec. V dnešním dílu grilovací akademie vám...
Tajemná skotská vejce. Vyzkoušejte je o Velikonocích na grilu trochu jinak
Jsou sice složitější na přípravu, ale kdy jindy si dopřát delikátní skotská vejce v netradiční...
Nejen buřty můžete udělat na pivu. Zkuste to na grilu s bůčkem a krkovicí
Buřty na pivu zná každý. V dnešním dílu grilovací akademie si na grilu uděláme jejich nepříliš...
Spatchcock kuře ugrilujete za polovinu času. Nejprve ho zbavte páteře
V dnešním dílu akademie vám ostřílení mistři grilu ukáží, jak si rychle a jednoduše připravit na...
Mistři grilu ukážou, jak na ikonický burger Juicy Lucy se sýrem
Tvrdí se o něm, že je nejlepším burgerem v Americe, protože v sobě spojuje ideální poměr masa a...
Chateaubriand steak s hruškovou omáčkou vám dodá sílu v novém roce
V novém roce budeme potřebovat hodně energie, proto si dnes s mistry grilu připravíme...
Grilované koleno zaručeně rozpálí každou silvestrovskou oslavu
Blíží se silvestrovská noc plná jídla a pití a hodně lidí si doma navečer kromě jednohubek nebo...
Vinná klobása a italská salsiccia jsou sestry. Vyrobte je zgruntu od střívka
V Česku nesmí o Vánocích na svátečním stole chybět tradiční vinná klobása, v Itálii zase jejich...
Tři druhy sendvičů uděláte na grilu na jeden zátah. Tip na předvánoční party
Chystáte se ještě před Vánoci uspořádat sešlost s přáteli a nevíte, jaké pohoštění pro ně...
K výjimečnému steaku patří vyladěné přílohy. Teprve pak ucítíte nebe
Grilovat lze kdykoli a kdekoli, tvrdí mistr grilu David Kubricht alias pipMaster, který svoje grily...
Grilované masové koule ponořte do omáčky z rajčat. Přelstíte podzim
Sychravé podzimní počasí přímo vybízí k rozpálení grilu a přípravě vydatného pokrmu. S mistrem...
Barbecue bůček je vrchol blaha, tvrdí mistr grilu. Podívejte se jak na to
Jak na pořádný barbecue bůček? Jaké suroviny zvolit k přípravě příloh? Proč je důležité si jídlo...
Rozpálil gril uprostřed Vltavy a ukázal, jak na pravá americká žebra
Seriál Dnešní díl Akademie Grilování bude tak trošku netradiční. Konec léta si okořeníme projížďkou na...
Vepřová kotleta s liškovým ragú na grilu vás nadchne rychlou přípravou
Houbová sezona je v plném proudu a průvodci Akademií grilování se rozhodli potěšit všechny, kteří...
Vepřová panenka se nikdy neomrzí. Zkuste ji na grilu s omáčkou v rytmu Asie
Objevte rozmanité chutě Asie. V dalším dílu Grilovací akademie si s našimi průvodci ugrilujeme...
Vraťte se do prázdnin. Vyzkoušejte na grilu mořské plody s japonskou omáčkou
Seriál K české grilované klasice to má daleko, ale jako připomenutí odcházejícího léta si v dalším dílu...
KVÍZ: Jak se vyznáte v grilování? Zasedněte do lavic Grilovací akademie
Grilování je celosvětový fenomén a způsob přípravy pokrmů nejen pro obyčejné nasycení žaludku, ale...
Picanha na grilu zní exoticky, ale je to vlastně jenom hovězí kýta se salsou
Seriál Ten kus masa zná každý, kdo někdy ochutnal rakouskou specialitu tafelspitz. Spodní šál zadní hovězí...
Vyzkoušejte vepřová bůčkožebra Bulgogi. Grilovací akademie ví, jak na to
Seriál Že si dobře rozumějí vepřová žebra s pěkným tukovým krytím naložená do korejské marinády s lehkou...
Na francouzské kuře s ghíčkem, dá mu další chuť, radí Grilovací akademie
Seriál Jižní Francie a severní Čechy se setkaly v Grilovací akademii. David Kubricht alias pipMaster a...
Grilovaný steak oživte jemnou smržovou omáčkou, radí Grilovací akademie
Seriál Osolit rib eye neboli vysoký roštěnec ještě před tím, než ho dáme na gril, nebo až po ugrilování?...
předchozí | 1 2 | další |