Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J64a87n 79Č14á74p 5171790692334

Ať se daří.

+39/0
doporučit
6.2.2019 7:08

R98o24b57e42r30t 62K76o87c52i72á85n 5549827716857

Nejsem fanoušek podobných restaurací, ale Kašpárek odpovídá rozumně, navíc je vtipný a už na Barrandově, což bylo tak před 20 kilogramy, byl v tom svém pořadu velký sympaťák, který si na nic nehrálR^

+37/0
doporučit
6.2.2019 15:12
Foto

J38i78ř62í 59J83a29h23o10d80a 9426598916732

Miluju úspěšné lidi. Jsem za ně moc rád. Držím palce, aby byla hvězda každý rok těch 20 let a více.

+25/0
doporučit
6.2.2019 14:49

L34u98k27á83š 42R45í45d45l 7697935657767

,,taaak to tam normálně pošleme jo,,. Tohle je fakt borec :)

+25/0
doporučit
6.2.2019 9:12

P47e51t98r 30N92ě94m17e54č58e50k 1972294372953

Klobouček dolů, ať se daří!

+24/0
doporučit
6.2.2019 7:53

T46o53m40a85s 55R91u82s23i37n 7678523721547

O te zavisti, mame proste jeste opozdenou mentalitu.

Kdyz se zeptate v CR, co je to konkurence, odpoved bude, ze je to nepritel a svinstvo, ktere je nebezpecne a musi se znicit a poplivat.

Kdyz se zeptate na zapade, co je to konkurence, odpoved bude, ze je to inspirace, muza a motor, ktery nas tlaci dopredu a nuti nas byt lepsi a posouvat se.

+41/−4
doporučit
6.2.2019 9:56

J12á38n 36K45o15t38ú60č 2666454798646

Sympatické odpovede. Nie je to môj štýl, ja mám radšej gastronómiu viac pri zemi, ale musím uznať, že 600 Kč za hlavné jedlo nie je zas tak moc, keď tatarák fakt stojí aj 300...

+19/0
doporučit
6.2.2019 13:42

J44a96n 88Č97e17r57n60ý 8750830224511

Ve Fieldu mi opravdu chutná a Michelina mají naprosto zaslouženě.

Přijde mi, že tady má Michelin na restaurace ještě vyšší nároky než v "tradičních" zemích, takže když už ji zde někdo dostane, stojí to za to. Naopak tam, kde jich mají jako máku se mi párkrát stalo, že jsem byl v jednohvězdičkové restauraci a říkal jsem si, že teda nic moc.

+17/0
doporučit
6.2.2019 8:47

R50a38d24m45i24l78a 28S23i12m83č48á63k30o98v65á 5665833905685

Kašpárku vař! je pro mne asi doposud nejlepším kuchařským pořadem u nás, ráda jsem se dívala i na Polreicha, ale Kašpárek měl prostě drajv a byl to vždy kuchařský koncert R^ jinak, naprosto pohodový týpek a přeji mu, ať má těch hvězd ještě neúrekom :-)

+12/−1
doporučit
16.2.2019 8:13
Foto

M53a73r98i38e 56J29a55n76d84o76v11á 8171913885666

Má to prostě vytuněný R^:-)

+7/0
doporučit
6.2.2019 16:03

O41n46d47ř97e79j 98O90k60a67t22ý 7938676732611

klasická dobrá česká kuchyně, třeba čína s hranolkama a tatarkou :-D ten mě rozsekal

+5/0
doporučit
6.2.2019 15:58

P91a77t42r61i81k 37Š13e85d17o 7257782568932

Já mám k panu kuchaři jen toto, Radek Kašpárek je veselej borec, vytuněnej pořad na Barrandově byl super a musím říct, že nám ty jídla šmakovaly

+3/0
doporučit
8.2.2019 10:22

M58i20c48h34a73l 78M19e89l97e24n 7670463807206

Za pána jedna. S těma hvězdama jděte někam, je to trapný a snobský.

+2/−9
doporučit
6.2.2019 15:01

M70a24r81t18i78n 14S76k19á55l33a 2758721724715

Že nevaříš při těch cenách z bio surovin je vaše mínus. Ale není potřeba to dál shazovat.

Bio má obrovský význam. Pro spotřebitele - pesticidy, antibiotika.., pro zvířata - welfare, pro přírodu.

Naštěstí stále více lidí to chápe.

+1/−11
doporučit
1.3.2019 8:12

D15a11v65i39d 78R39y19c17h60e58t82s45k83ý 9166161330270

Sorry ale jediná výhoda restaurací typu "kostka ve skluzu" je to, že se tam aspoň chovají slušně, což u tohoto člověka fakt neplatí.

+1/−30
doporučit
6.2.2019 13:38

J60o43s45e69f 66H94o21r86s21k38ý 2381627584951

Byl jsem v tom jeho Fieldu a nikdy jsem nejedl větší hnus.........

+1/−33
doporučit
11.2.2019 21:22

M10a20r92t46i57n 90B57e44r97a50n 6209335736131

Přijde mi zvláštní, že nejvyšší gastronomické ocenění má logo výrobce pneumatik.:-P

0/−9
doporučit
6.2.2019 9:32

Najdete na iDNES.cz