náhledy
"Myslím si, že některé restaurace cenotvorbu vín nezvládají s rozumem. Víno je zbytečně předražené, protože pracují s navýšením o 200 až 300 procent, což je zbytečně moc," říká podnikatel Libor Černoch.
Autor: Michal Šula, MAFRA
Ve sklepích vinařství Castello Romitorio v Toskánsku. "Osobně mám vřelejší vztah k vínu, když jsem poznal vinaře, měl jsem možnost s ním mluvit a prohlédnout si vinařství," říká obchodník s vínem Libor Černoch.
Autor: archiv Libora Černocha
"Myslím si, že kultura pití vína a obecná znalost o víně u nás v posledních letech vzrostly," říká Libor Černoch.
Autor: Michal Šula, MAFRA
Ve sklepu vinařství Villa Trasqua v Toskánsku.
Autor: archiv Libora Černocha
"Z Francie a Itálie, které jsou pro nás dva hlavní vinařské regiony, není možné víno vozit po kartonech, doprava by vyšla hodně draho," přibližuje Libor Černoch.
Autor: Michal Šula, MAFRA