náhledy
Filip Teplý založil čokoládovou manufakturu se svou partnerkou (dnes manželkou) Silvií.
Autor: archiv Ajala
„Hledáme ty nejlepší kakaové boby, spolupracujeme přímo s farmáři nebo družstvy,“ říká Filip Teplý.
Autor: archiv Ajala
„Kakaový bob je zapomenutá superpotravina, která obsahuje spoustu výživných látek,“ říká podnikatel.
Autor: archiv Ajala
„Nejdůležitější je surovina. Na ní vše stojí a padá,“ říká Filip Teplý.
Autor: archiv Ajala
„Ochutnal jsem čokoládu od Mayů, původních obyvatel střední Ameriky a od té doby jsem čokoládou posedlý,“ říká Filip Teplý.
Autor: archiv Ajala
Každý kakaový bob projde kontrolou kvality.
Autor: archiv Ajala
Všechny čokoládové tabulky jsou ručně odlévané.
Autor: archiv Ajala
Čokoládovou manufakturu Ajala založil Filip Teplý se svou partnerkou Silvií.
Autor: archiv Ajala
Čokoládu prodává do celé Evropy.
Autor: archiv Ajala
Čokoláda je ručně balená do dvou vrstev obalu.
Autor: archiv Ajala
I obaly na čokolády jsou ručně tištěné.
Autor: archiv Ajala