náhledy
Antonín Smrček je majitelem firmy Labeta už bezmála 20 let. Do potravinářského průmyslu přišel ze světa investic.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Mouka a cukr se skladují ve velkých silech.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Část procesu výroby se odehrává v mísírně. Následně kontejner s namíchanou směsí odveze mísíř k napojení shora na balící linku.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Doplňování výřezů krabiček do zásobníku stavěcího stroje na začátku balící linky.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Na konci balící linky na krabičky se hotové výrobky skládají na palety.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Balící linka na malé sáčky.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Z balící linky se malé sáčky skládají do kartonu (tzv. display).
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Manipulace se zbožím vyskládaným na paletách v expedičním skladu vyžaduje určitou zručnost.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Antonín Smrček v expedičním skladu.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Pod vlastní značkou vyrábí Labeta okolo 95 druhů výrobků v retailovém balení. Prodává je i přes vlastní e-shop.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Přípravků pro zavařování a želírování má Labeta ucelenou řadu.
Autor: Labeta
Antonín Smrček v expedičním skladu firmy.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Paleta výrobků je velmi široká, v čase se ale jejich skladba mění podle trendů v gastronomii a preferencí zákazníků.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Vjezd do areálu firmy.
Autor: Martin Veselý, MAFRA