náhledy
Ještě před pár roky byla Petra Pavičová manažerkou v korporátní firmě, dnes provozuje cateringovou firmu FoodIN catering.
Autor: archiv Petry Pavičové
FoodIN catering klade důraz na lokálnost potravin. Tím se odlišuje od tradičních cateringových společností.
Autor: archiv Petry Pavičové
FoodIN catering zajišťuje dovoz snídání, coffee breaků či oběd přímo do firem.
Autor: archiv Petry Pavičové
Zeleninu i další suroviny nakupuje Petra Pavičová od malých českých farmářů, pěstitelů a malovýrobců.
Autor: archiv Petry Pavičové
Firma si zakládá na tom, aby dělali catering s nádechem domácí atmosféry.
Autor: archiv Petry Pavičové
Lákavě vypadá i roláda se zeleninou.
Autor: archiv Petry Pavičové
Domácí je samozřejmě i bylinkový čaj.
Autor: archiv Petry Pavičové
Občerstvení připravuje Petra Pavičová společně s manželem a dalšími šesti zaměstnanci. Práci pro ně se snaží zajistit i v současné době.
Autor: archiv Petry Pavičové
Původní malé prostory vyměnila firma loni za reprezentativní prostory v Battistově cihelně v pražských Bohnicích. Kromě výrobny je tu i sál, kde lze uspořádat firemní školení či eventy, ale také třeba svatbu.
Autor: archiv Petry Pavičové
Prostor v patře doplňuje příjemné posezení a velký balkon.
Autor: archiv Petry Pavičové
V přízemí Battistovy cihelny je restaurace a vinárna.
Autor: archiv Petry Pavičové
V přízemí Battistovy cihelny je restaurace a vinárna.
Autor: archiv Petry Pavičové
Část bylinek si Petra Pavičová pěstuje sama.
Autor: archiv Petry Pavičové
Příprava pečených ředkviček je velmi jednoduchá. Očištěné mladé ředkvičky jednotlivě zabalte do alobalu a vložte do předehřáté trouby. Pečte na 180° přibližně 45 minut. Pečené ředkvičky rozkrojte, pokapejte olivovým olejem, ořechovým octem a osolte a přisypte čerstvými snítky tymiánu.
Autor: archiv Petry Pavičové