náhledy
„Museli jsme také zrekonstruovat kuchyň a jídelnu. Po ní tady zůstaly pouze dřezy a kachlíky.“
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
„Největším úspěchem jsou vracející se zákazníci. Letos se nám podařilo získat i několik medailí na mezinárodních soutěžích výrobců čokolády.“
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
„Boby bereme z celého světa, proces jejich výběru je ale náročný,“ říká Petra Michnová.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
„Velká výhoda je, že jsme s Daliborem nejen manželé, ale taky parťáci, kteří se na všem vždy domluví. Když nemůžu já, hlídá Dalibor, a naopak,“ vysvětluje Petra.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
Firma sídlí o Ostravě Mariánských Horách.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
„Výroba čokolády a cukrovinek je pro nás vášní, je to voňavá, kreativní a inspirativní práce,“ vypráví Dalibor Michna.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
Petra a Dalibor Michnovi se svými dětmi ve svém čokoládovém království.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
Obaly ve stylu retro si Michnovi navrhují sami.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
Dalibor Michna ve svém království. Firma sídlí o Ostravě Mariánských Horách.
Autor: iDNES.cz
„První naše čokoláda se povedla hned na první pokus a recept jsme pak už jen dále zdokonalovali,“ říká Petra Michnová
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
„Čokoládovna našeho typu vyrábí takzvaný “micro-batch”, tedy velmi malé množství,“ říká Dalibor.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
Grafiku si vymýšlejí Michnovi sami.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
Se svou čokoládou sbírají Michnovi jednu cenu za druhou.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
Pohled na čokolády v obchůdku Ciao Cacao.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz
Grafiku ve stylu retro si Michnovi vymýšlejí sami.
Autor: Alexandr Satinský, Mafra, iDNES.cz