náhledy
Miloslav Laštovička ve svém království.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
Miloslava Laštovičku seznámil s japonskou miso jeden z jeho klientů.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky
„Výroba misa byla kdysi obestřena tajemstvím, a i proto je téměř celá produkce koncentrována v Japonsku.“
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
Miloslav Laštoviška.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
Výrobků je celá řada.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
Výrobků je celá řada.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
Důležité ingredience.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
„My používáme bílou variantu, ale existují i zelené nebo černé varianty koji.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
„Nyní se prostě snažíme dělat to nejlepší, co umíme. Důraz je na kvalitě surovin a výrobního procesu.“
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
„Miso polévek aktuálně vyrábíme kolem 2 tun měsíčně,“ říká Laštovička.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
„Miso polévek aktuálně vyrábíme kolem 2 tun měsíčně,“ říká Laštovička.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
„Miso polévek aktuálně vyrábíme kolem 2 tun měsíčně,“ říká Laštovička.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
Kojibakers má momentálně sedm zaměstnanců.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
„První produkty jsme testovali u kuchařů se zkušeností z michelinských podniků a ohlasy byly super,“ říká Miloslav.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
Miloslav Laštovička založil firmu Kojibakers.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky
„Těší mě vidět fascinované pohledy Japonců.“
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz
Nechybí ani houby.
Autor: archiv Miloslava Laštovičky, iDNES.cz