náhledy
Štěpán Hodač vystudoval práva, podnikat začal s pár korunami. Kamila Lhotáková pracovala 19 let v korporaci, kterou opustila a začala podnikat spolu se Štěpánem.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
„Se Štěpánem se vzájemně respektujeme, nasloucháme si a velmi dobře se nám spolupracuje,“ říká Kamila Lhotáková.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
„Osobně mi v byznysu nejvíce pomáhá vytrvalost a schopnost dobře snášet stres,“ poznamenává Štěpán Hodač.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Ve firmě mají stanovené role i pravomoci. Potraviny, které vyrábějí pod značkou Beavia jsou čistě přírodní bez přidaných látek a konzervantů.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Postupně rozšiřují sortiment. Vedle hummusu, kimchi a kvašené řepy začali vyrábět miso a luggi.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Základem pro výrobu hummusu je cizrrna, která obsahuje bílkoviny.
Autor: archiv Beavia
Kimchi a červená řepa jsou fermentované produkty, které zlepšují rovnováhu střevní mikroflóry a napomáhají trávení. Posilují imunitu a podporují kardiovaskulární systém.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Základem pro kimchi je pekingské zelí.
Autor: archiv Beavia
Do kimchi patří i další zelenina, přidat se mohou i jablka.
Autor: archiv Beavia
Fermentované produkty znají už nejen Češi, ale česká firma je vyváží i do Německa, Rakouska, Maďarska a na Slovensko.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Kamila Lhotáková má ráda zdravý životní styl. Je vdaná a než začala podnikat, pracovala 19 let v korporaci.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Štěpán Hodač začal podnikat v roce 2011, splnil si tak svůj sen. Je ženatý a má syna.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA