Diskuze

Zemřel hotelový magnát Hilton, svými miliony přispíval i bezdomovcům

Ve Spojených státech amerických zemřel tento týden ve věku 91 let hoteliér William Barron Hilton. Hotelový magnát rozšířil impérium založené svým otcem. V neděli o tom informovala agentura AP.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J51i30ř47í 64F95e10n53c17l

23. 9. 2019 15:15

Dobrý muž, prožil úžasný život a ještě dokázal obdarovat tolik lidí.

Takových více kdyby bylo!

0 0
možnosti
DJ

Z toho věnování nadaci muselo potomstvo nadsenim slavit tri dny :D

0 0
možnosti
MT

Beztak to nakonec skončí u soudu. Taky bych se s tím jen tak nesmířil.

0 0
možnosti
JK

Hodně let psaly česká média o Paris Hilton jako o dědičce impéria-

7 0
možnosti
JK

J73a78n 88K21r97u50p75k47a

22. 9. 2019 13:07

Filantropie je z hlediska mravního svědomí nejlepší věcí, co může miliardář se svými penězi udělat. Navíc i z hlediska rodinného a ekonomického, neboť zůstavitel nemá žádnou jistotu, zda dědicové jeho majetek nepromrhají ve spekulacích či výdajích za nesmysly.

1 0
možnosti
PM

Takové odpustky.

0 0
možnosti
TC

Kdyz je nejaky problem, tak je potreba vse rovnou reklamovat na recepci. Ve velkych retezcovych hotelech byvaji reklamace brany vazne. Obcas jsem pak dostal neco zdarma ci lepsi pokoj. Pokud to nepomohlo, ozvete se na support Hiltonu. Moznost platit snidane zvlast je pro ty, kteri radi dlouho spi, nebo se chteji nasnidat v nejakem mistnim podniku. A nebo chteji usetrit. Totez internet, nekdo jej nepotrebuje a tak usetri, neni v cene pokoje. To vse ovsem clovek vi uz pri rezervaci, tak s tim musi pocitat. Ocekavam, ze za 100 liber v UK clovek nemuze ocekavat Waldorf-Astorii :-) Ale chapu, ve 4* uz by clovek cekal tyhle veci predem vyresene.

4 0
možnosti
TC

to patri pod prispevek pana Drajsajtla...

0 0
možnosti
JH

To je divné... Už nejméně 15 let čtu v českých médiích "dědička hotelového impéria Paris Hilton", jak rozhazuje dědečkovy miliardy :-)

Teda já si už před těmi lety dal tu práci a našel, jaký byl v té době podíl Barrona v řetězci a kolik by hypoteticky připadalo na Paris a už v té době si ona sama ročně vydělávala víc, než byl ten hypotetický podíl. No a po nějaké době to stejně Barron vyvedl na tu charitu, takže to zůstalo navždy jen hypotetické. Ale pro české novináře zůstala pořád "dědička hotelového impéria" ;-D

6 0
možnosti
Foto

Trump kopíruje Hilton.;-D

0 0
možnosti
PN

P87e17t36r 48N74o84v42ý

22. 9. 2019 11:13

97%... tak to kloboucek R^ Na svete je bohacu co to radsi vrazi do aut a jinych veci az beda.

18 0
možnosti
TD

Tento tyden jsem stravil par noci v Hiltonu v Bracknellu a je to akorat zdimacka na penize. Pidi pokojicek, kde nebylo k hnuti, rozvrzana postel s prolezelou matraci, ktera zaslouzila vymenu uz pred nekolika lety, klima, ktera se sama ve dne vypina a nad ranem pro zmenu zapina. A jeste na jinou teplotu, nez jsem nastavil. Sprchova hlavice s 9 mini tryskami s minimem protekajici vody. To vse za cenu pres 100 liber na noc. WiFi pripojeni za 13 liber za den placene zvlast. Snidane placena take zvlast. Presnou cenu uz nevim, ale z celkove castky odhaduji, ze to bylo skoro 20 liber za jednu.

Takze az tam pojedu priste, cokoliv jen ne Hilton.

14 3
možnosti
DD

V pohodě. Nabídka - poptávka.

2 2
možnosti