Diskuze

Americká ekonomika nabrala kurz z krize. Miliony lidí nastupují do práce

Americká ekonomika v červnu vytvořila rekordních 4,8 milionu pracovních míst, což je více, než se čekalo. Míra nezaměstnanosti se pak snížila na 11,1 procenta z květnových 13,3 procenta. Vyplývá to z údajů, které zveřejnilo americké ministerstvo práce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pozitivní článek?? Pisalci se zbláznili nebo jsou erupce na slunci?

0 0
možnosti

Jde vidět, jak jsou ultra levičáci z Demokratické strany škodlivou silou, která ničí Spojené Státy. Jak jinak si vysvětlit slova Alexandrie Ocasio-Cortezové, fanatické levicové političky, která zveřejnila na Twitteru výzvu, že je nutné aby demokratičtí starostové a guvernérové uzavírali firmy a hospodářství, protože oživující ekonomika by mohla pomoci Trumpovi znovu vyhrát a podle ní těch pár zničených firem a nezaměstnaných stojí za to zbavit se Trumpa.

0 0
možnosti
Foto

T24o97m33á76š 38B74u86r94a

5. 7. 2020 13:01

... aneb: "Když se kácí les, létají třísky." Oblíbené to rčení všech ultralevicových primitivů. Však to známe z vlastní historie ...

0 0
možnosti

Otázkou je - kolik jich přijde domů z práce.

Covid je v mnoha státech Ameriky kompletně vyjetý z kolejí a nikdo zatím neví co s tím.

0 6
možnosti

Protože se testuje stále více a více a každý test má určité procento false positive. A čím více testuješ, tím více máš false positive. To že ty čísla jsou celá nesmyslná vysvětluje to, že zatímco počet "nakažených" letí do nebe, tak počet hospitalizací a úmrtí rychle klesá. Je dost možné, že počet false positives je násobně vyšší než positives.

0 0
možnosti

J22a71n 70C91e61p93e65k

2. 7. 2020 19:52

Ministerstvo práce také uvedlo, že míra nezaměstnanosti mezi bělochy se snížila o 2,3 procentního bodu na 10,1 procenta, zatímco mezi černochy klesla pouze o 1,4 bodu na 15,4 procenta. Rozdíl mezi těmito skupinami je největší za pět let, uvedla agentura Reuters.

To je určitě rasismus. Demokraté by měli konat. A vůbec to není tím, že většina studujících černochů jsou jen sportovci.

4 0
možnosti

Pokud máte utkvělou domněnku, že co černoch, to lenoch, tak vám nemá cenu ani vysvětlovat něco jiného.

1 3
možnosti

Že oni nemají Antivirus ?

0 0
možnosti

Tohle by mohlo stabilnímu géniovi pomoct.

1 8
možnosti

J76a88n 44C83e22p69e79k

2. 7. 2020 19:53

Ten stabilní génius se stal miliardářem a prezidentem nejmocnější země na světě. Co jste dokázal vy?

PS: příspěvky do diskusí na iDnes se nepočítají. ;-D

4 1
možnosti

Ti, kteří pobírají podporu v nezaměstnanosti se prozatím do práce moc neženou. Nejen že pobírají státní podporu, která je pro každý stát určena státem, např. v Massachusetts max.$823, v Connecticut $649, to jsou samozřejmě maxima, ale na Floridě třeba $275 a v Arizoně $240. Zpětně však od 29. března jim z balíku pomoci schválené kongresem, senátem a Trumpem je navíc vypláceno $600 týdně a ve skutečnosti mají větší příjem než kdyby pracovali. Tento příspěvek je vyplácen do 31. července a už se jedná o dalším prodloužení jen teď chce Trump to snížit na realističttější hodnotu. Lidé, kteří vydělávali $15 na hodinu ( hrubého) si tak příšli na více než dvojnásobek tak proč by spěchali pracovat. Pokud by ty podpory skončili tento měsíc tak bychom viděli pořádný skok ve snížení nezaměstnaných. Tak to jen tak pro informaci.

4 2
možnosti

No tak to jim fandím. Jen za poslední týden se tam denní číslo pozitivně testovaných zdvojnásobilo..

0 0
možnosti

Z toho nic neplyne.

0 2
možnosti

Zásluhu má vládní opatření?? Já myslel že to je zásluha BLMáků. :-)

0 0
možnosti