Diskuze

Cena mexické tequily prudce vzrostla, surovina pro ni nestačí dozrávat

Mexický národní nápoj tequila zažívá v posledních letech obrovský boom. Poptávka po této pálence ale roste tak rychle, že surovina pro její výrobu nestačí dozrávat. Trvá totiž zhruba sedm let, než modrá agáve, z níž se tequila vyrábí, doroste do správné kvality.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přeji Mexičanům dobré obchody.

0 0
možnosti

agáve máme doma v květináči, ale vytočil bych z ní max. 2 štamprle

0 0
možnosti

A v Jihoafrické republice mají té agave tolik, že by jim vystačila asi tak na 35 roků. Ale nesmí ji prodávat pod názvem teguila.

0 0
možnosti
Foto

Ja myslim, ze kdo rika, ze mu nechutna tequila, tak v zivote nepil nejakou dobrou (Padre azul, Patron, Don Julio a dalsi). Tequila (prava, ne ty levne) je jednim z nejkvalitnejsich piti vubec :-)

2 1
možnosti
Foto

Moc hnusnějších chlastů než tequilla jsem v životě nepil.

2 6
možnosti
Foto

Už jen ta představa, jak skupinka indiánů rozžvíkává nějaký kaktus a plive ho do nádoby aby zkvasil, je odpudivá že?

1 1
možnosti

A proč nestihne dozrát? Že by vlivem globálního oteplování byla zima?

0 4
možnosti

Proč sem zase cpete globální oteplování? Myslíte že v Mexiku se ochladilo? Přečtěte si raději článek, než sem začnete psát hloupé komentáře.

7 0
možnosti