Diskuze

Nejslavnější sushi restaurace světa přišla o hvězdy, už neslouží veřejnosti

Tokijská restaurace s nejlepším sushi na světě se už nemůže chlubit svými třemi michelinskými hvězdami. Podnik si ocenění podle michelinského průvodce nezaslouží, neboť již nepřijímá rezervace veřejnosti. Exkluzivní podnik, kde jedl Barack Obama, Drew Barrymore nebo Katy Perry, pojme jen deset hostů a jeho čtyřiadevadesátiletý majitel je živoucí legendou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J61a96n 59K51o57l26a93r

28. 11. 2019 6:00

ja stejne ze sushi vetsinou bastim jenom sashimi - naturalne (s trochou wasabi). Ikdyz, i spravne tu rybu nakrajet, je docela umeni.

0 0
možnosti
RM

Věta "Exkluzivní podnik o deseti místech, kde jedl Barack Obama, Drew Barrymore nebo Katy Perry, pojme jen deset hostů" je samozřejmě blábol.

Těch míst tam není 10 ale 23. Deset jich je "u pultu" (osm na delší straně dvě na kratší), kde se podává sushi. Na těch dalších (u stolků) si můžete dát třeba čaj a zákusek.

Ty další místa jsou vidět třeba i na fotce z wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Sukiyabashi_Jiro#/media/File:Inside_Sukiyabashi_Jiro_(11557082593).jpg (vpravo). Přesné informace jsou třeba zde: https://sushi-holic.com/sukiyabashi-jiro/

PS: A to místo na mapě taky nesouhlasí, je to v podzemí uprostřed bloku a chodí se tam z druhé strany než je ta Vaše značka.

4 0
možnosti
TT

Úžasná lenost (nebo neschopnost?), nechat v článku - zřejmě přeloženém strejdou Gůglem - japonská jména v anglické transkripci. Tisíc samuraiů nebo Hiroshimu na vás!! ;-€;-O

2 0
možnosti
PN

A heleme se. Revolucionar Obama :-)). Stejny jak diktatorsti revolucionari v Africe. Zradil svuj plebs.

1 1
možnosti
PH

Ženský mají ruce věčně zmrzlý. A nohy taky.

4 0
možnosti
MV

Přišli o hvězdy? Po přečtení CELÉHO článku - dobře jim tak.

0 5
možnosti
VK

Michelinske hvězdy... Pche... Ty má dnes kdejaky pajzl na světě...já bych radeji uprednostnil stravovací zařízení s jednou hvězdou od Barumu či Vredesteinu a nebranil bych se ani bufetu či hladovemu oknu s tremi hvězdičkami od GOOD Year či Bridgestone...

3 5
možnosti
RO

R49o32m92a76n 79O29l41á85c97h

27. 11. 2019 21:40

Ruce žen jsou teplejší než mužské - taky jsem si toho všiml!

4 1
možnosti