náhledy
Radek Kašpárek servíruje staročeskou kuchyni, v podobě, která klasický koncept úplně staví na hlavu. Používá moderní postupy, které zjevně učarovaly i michelinským komisařům.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Moc často se to nestává ani v zahraničí, natož u nás, ale svou první hvězdu dostal Fied už po roce fungování.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér La Degustation Boheme Bourgeoise (2021)
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise je součástí gastronomického konceptu Ambiente. Pod vedením šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka se specializuje na klasickou českou kuchyni z konce 19. století, nabízí i mezinárodní degustační menu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Roman Paulus prvně pro "svou" restauraci Alcron získal michelinskou hvězdu v roce 2012.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Radek Kašpárek není žádný začátečník. Po několik let trvající televizní epizodě se vrhnul na vybudování své restaurace Field.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Například 15. března jste mohli ochutnat šest chodů od pstruha až po olomoucké tvarůžky.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Roman Paulus obhájil michelinskou hvězdu
Novinkou je ocenění Bib Gourmand pro karlínskou restauraci Eska.
Autor: http://eska.ambi.cz