Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Depositphotos

Konec světa! Kuřata došla, štkali zákazníci KFC po celé Británii

  • 17
Nový dodavatel kuřecího masa se řetězci s rychlým občerstvením KFC ve Velké Británii zatím příliš neosvědčil. Pobočky napříč královstvím musely o víkendu zavřít, protože neměly co smažit - firma kuřata nedodala. Nešťastní zákazníci si pak na Twitteru začali vylévat srdce. Jednoho z nich situace zasáhla natolik hluboce, že ji označil jako „konec světa“.

Fanoušci kuřete od plukovníka Sanderse z měst Bristol, Berkshire, Cheshire, Devon, Newcastle nebo Suffolk měli krušný víkend. Některé z 900 poboček řetězce KFC seškrtaly část svých menu nebo dokonce úplně zavřely. Důvod? Nový dodavatel nedokázal včas rozvézt mláďata kurů.

16.února 2018 v 21:05, příspěvek archivován: 19.února 2018 v 12:37

Same signs up at #kfc restaurants across the country. “Few hiccups” - for real @kfc ? #nochickentonight #kfc #itvnews https://t.co/zpZIIisTQV

„Nehodláme slevovat z kvality, takže jsme zavřeli několik poboček ve Velké Británii,“ uvedl řetězec pro server The Independent. Dodal, že rozvést kuřata do 900 obchodů je komplexnější úkol, než by se mohlo na první pohled zdát.

Jenže zákazníci bažící po smažených kuřatech už tak shovívaví nebyli. Stovky z nich vzali útokem Twitter, kde se rozhořčovali nad tím, že cestu do KFC podnikli zcela zbytečně. Někteří z nich objeli dokonce více poboček. Všude je ale čekala stejná cedule, která se omlouvala za „pár zaškobrtnutí.“

Jeden z rozhořčených strávníků označil vzniklou situaci za „konec světa“. Další se zase domáhali vysvětlení, proč dnes kuře není. Řetězec kromě omluvy své zákazníky ujistil, že dělá vše pro to, aby se obchody rychle vrátily k běžnému provozu.