Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P18e64t98r 70M60u94d83r63o23c34h 9291347202891

Porota ocenila rovnomernou stridu...

Pokud je stridka nerovnomerna, s obcasnymi vetsimi otvory po bublinach, znamena to, ze byl pouzit zivy kvasek. Naopak rovnomerna, vsude stejna stridka znaci pouziti kvasnic nebo "prumyslovych" metod - kyselost se ziskava pridanim kyseleho cinidla, nikoli kvasenim kvasu. Cili nepravidelna stridka je znakem kvality chleba.

A chut tezko hodnotit, kdyz generace a generace vyrostly na prekyselene sumave. Spravny chleb nema byt kysely, ma byt lahodny, jemny, aby ladil s ruznymi druhy pomazanek, ktere na nej chcete dat.

Takze hodnoceni poroty je pro mne v nekterych ohledech neprofesionalni a neduveryhodne.

+12/0
doporučit
23.4.2019 7:52

R34a81d78i25m 47S94v70o39b43o20d90a 9513699746922

takze vyhral andrejuv pecen ;-D

+7/0
doporučit
23.4.2019 8:20

S90l26á67v92e18k 15F25o72l25t64ý41n 7888383974352

Cvrčovický je opravdu malý chlebový zázrak. Pokud by ten samý test dělali u 2-3 dny starých chlebů, obstál by úplně stejně, a to i v porovnání s čerstvými kusy :)

+7/0
doporučit
23.4.2019 7:01

V87á98c29l98a27v 81K98r35č83m92á42ř 1475348642605

Od určité doby vyhledávám pouze chléb z Cvrčkovické pekárny. Výborná chuť a při dobrém skladování i trvanlivost. V "testovacím" období jsem kupoval kde co, abych našel ten, který mi opravdu chutná a žádný jiný mi tak do oka nepadl.

+3/0
doporučit
23.4.2019 7:40

P68e53t24r 88M29u42d12r65o26c81h 9291667152981

Pro ty z vas, kteri se divi, ze vitezem testu je Babisuv chleba:

Nekdy na pocatku ledna t. r. Denik N uverejnil peknou mapu Andrejovych podniku. Ted to nemuzu dohledat, ale tehda jsem si ty obrazky nastesti ulozil :-) Takze:

1) Andrejovy podniky v ramci Agrofertu: http://mu-pe.sweb.cz/babis-firmy-agrofert-2.jpg

2) Andrejovy podniky mimo Agrofert: http://mu-pe.sweb.cz/babis-firmy-mimo-agrofert-2.jpg

+1/0
doporučit
23.4.2019 8:24

A82n62t80o11n45í84n 13S51v49o75b75o19d27a 3424193249712

moje zkušenost je taková, že chleba z menší pekárny lze snadno usušit bez plísní a nastrouhat do guláše, takže nulové ztráty, některé velkopekárny vyrábí chleba, který je "jiný" . Mám rád chleba z Vysokého nad Jizerou a podobných pekáren

+1/0
doporučit
23.4.2019 8:06

P76e47t60r 13M71u45d23r18o15c54h 9961627812441

Jinak pro mne je nejchutnejsi chleba z pekarny Kabat. Nejen chleba, ale cely sortiment - kolacky, vanocky, rohliky, housky... Staci, kdyz se davaji poctive suroviny, ne nahrazky, a tolik casu, kolik testo potrebuje (neurychluje se), na chuti se to hned pozna.

+1/0
doporučit
23.4.2019 7:55

J61a41n 29L83á20n78i65k 7331294751650

cenzura funguje, napsal jsem, že ani velký Andrejko nepeče tak odporný chleba, jako je ten rozmražený z Lidlu z tohoto testu a ejhle, příspěvek nikde.

0/−1
doporučit
4.5.2019 23:56

M11a73r23e53k 33J83a32n17e67č57k88a 1677486793891

Když chleba, tak z malých pekáren. Už vůbec ne ty, co zásobují supermarkety, to je kyselej humus, který se vůbec nedá jíst a na druhý den je to tvrdé, jako kámen. V naší menší obci, kde je i malá pekárna stojí pořádný bochník chleba 30kč a byl dokonce opakovaně vyhlášen za nejlepší místní potravinu, čemuž se nedivím, prostě lahoda. Navíc pekárna má i vlastní nonstop prodej, takže mnohdy koupíte ještě horký z pece. Tak to určitě budou mít i jiné menší pekárny, ale z těch velkých jsem dobrý chleba ještě nezažil, vždy to byl doslova hnus a je úplně jedno, jak honosný název to mělo. Nezapomenu, jak kamarád na grilovačku dovezl nějaký nebalený chleba z Lídlu, prej ho kupoval ještě měkký, chuťově doslova odporný a už na druhý den, kdybych s ním někoho přetáhl po hlavě, tak skončí v nemocnici ;-D

0/−1
doporučit
23.4.2019 15:31

Najdete na iDNES.cz