Diskuse k článku

Knedlíky jsou tragické. Chlouba české kuchyně v testu MF DNES pohořela

Bramborové knedlíky bez brambor, mouky a vajec. Že to nejde? Někteří výrobci knedlíků to dokážou. Místo z brambor je totiž vyrábějí ze sušené směsi, podobné té, kterou si můžete koupit sami v obchodech. Prokázal to test hotových kupovaných knedlíků, který uspořádala redakce MF DNES s časopisem Svět potravin a za podpory Potravinářské komory ČR.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J60i37n21d49ř37i82c87h 51Š94k94o33p24e92k 4905541300355

a přitom by stačilo, pokud by název výrobku definoval jeho jasné složení a výrobu.

Takže by syntetický výrobek podobný knedlíku se nemohl jmenovat knedlík, ale nějak jinak. Označení knedlík by mohl mít jen výrobek dělaný z klasických surovin běžnými postupy.

Stejně tak potraviny jako jogurt, tvaroh, sýr, atd atd...........

0/0
20.10.2013 17:45
Foto

F37i76l89i38p 74K17a97š51t74á28n43e19k 2239306164522

Chlebu taky rikaji chleba a neni... V pripade knedliku je opravdu dementni napad si je koupit. Uvarit je je ultralevne a navic jednoduche...

0/0
24.10.2013 13:33

Najdete na iDNES.cz