Diskuze

Velký test těstovin: Většina Čechů zvolí fusilli. Není však vrtule jako vrtule

Byť na obyvatele Apeninského poloostrova nemáme, i tak spořádá ročně průměrný Čech přes osm kilogramů těstovin. To znamená odhadem pětačtyřicet obědů či večeří za rok. Českým králem italské kuchyně jsou bezvaječné fusilli neboli vřetena. Víte, jaké koupit, abyste si opravdu pochutnali? A že si můžete dopřát i jejich zdravější variantu?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sens s brouky za 90. No to je terno.

0 0
možnosti

"Pokud nemáme alergii na lepek či jeho intoleranci, tedy celiakii,....", k tehle nutricni bych asi nesla, protoze celiakie, alergie a intolerance jsou 3 ruzne veci

0 0
možnosti

Jen bych poprosil, aby všechny výrobky, do kterých výrobce namatlal rozemletý hmyz, byly velmi jasně označeny. Pokud to někdo vyhledává, je to jeho věc, já to beru jako další věc, které se opravdu chci vyhnout

4 0
možnosti

To mas jednoduche. Brouci se pouzivaji na cervenou barvu a dalsi odvozene odstiny. Takze nekupovat barevne testoviny.

0 0
možnosti

Vzdycky kdyz si nekde prectu ze si dal neko nekde "pastu", tak mi v hlave naskoci ta zubni. :-) Cesky jsou to testoviny, ale pro autoruv pocit ze svetovosti to musi byt pasta.

7 1
možnosti

Mně naskočí kosmická strava astronautů letících k Siriu. V mezihvězdných hloubkách pak poletují vycucané tuby.

0 0
možnosti

Těstoviny Adriana na 99% nejsou z Boršova nad Vltavou, ale z Litovle, kde má Europasta SE hlavní výrobní závod, který podle jejich vlastních údajů pokrývá 80 procent republikové výroby těstovin.

0 0
možnosti