náhledy
Situace českých gastronomických podniků k 10. 11. Horní čísla představují procento provozoven, které fungují přes výdejní okénko. Dolní čísla představují tržby. Zdroj: Dotykačka Holding
Autor: Dotykačka Holding
Proměna složení tržeb u hospod. Zdroj: Dotykačka Holding
Autor: Dotykačka Holding
Tržby během 4. týdnu lockdownu v porovnání s tržbami v únoru 2020. Zdroj: Dotykačka Holding
Autor: Dotykačka Holding
Zatímco v minulém roce stálo jídlo pouze za 38 procenty tržeb českých hospod, nyní představuje 64 procent tržeb. Zdroj: Dotykačka Holding
Autor: Dotykačka Holding
Počty otevřených podniků podle segmentu během podzimu. Zdroj: Dotykačka Holding
Autor: Dotykačka Holding
Šéf odborů Dufek: Hospod je moc, ať zkrachují!
Provizorní výdejní okénko v jedné z pražských restaurací. (14. října 2020)
Autor: Dan Materna, MAFRA