Diskuze

PPF získala 40procentní podíl ve skupině e-shopů Mall Group a v Heurece

Skupina PPF nejbohatšího Čecha Petra Kellnera získala 40procentní podíl ve skupině e-shopů Mall Group a srovnávači cen Heureka.cz. Dalších 40 procent ovládli Daniel Křetínský s Patrikem Tkáčem. Zbylých 20 procent vlastní investiční skupina Rockaway Capital podnikatele Jakuba Havrlanta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si myslím, že Kellnerova PPF půjde ještě dál a projeví opět zájem o loterijní společnost a nejsledovanější televizi. Dokonce se mluví také o tom, že odkopí dvě jména pro telekomunikace která jsou silná a dobře známá.

Možná budeme navštěvovat také někde obchodní centrum či centra patřící pod PPF a nebo vznikne nový obchodní řetězec.

0 0
možnosti
Foto

Jinými slovy koupili to, co už předloni koupili skrze svého koně Havrlanta v Rockaway? Já jen že ty nákupy Rockawayi platili právě Křetínský a Kellner :-)

0 0
možnosti

J29a16n 72A90l83b71e61r13t

7. 11. 2017 16:19

Jo, Mall, tomu holubi závidí. Ale kdyby holubi věděli, tak jim je úplně u řiti.

V létě jsem si chtěl koupit novou Nokii 3310. Jelikož nejsem ani u jednoho z těch operátorů, co ho měli mít, musel jsem poprvé v životě na e-shop. CZC uváděli alespoň férově datum dodání neznámé, MALL 27.6., tak jsem ho objednal u nich 14.6. Asi za 3 dny mi přišel dotazník od Heuréky, jak jsem spokojen s nákupem a produktem atd. Jelikož jsem telefon ještě neobdržel, tak jsem ten dotazník podle toho vyplnil - pravda, nijak lichotivě, ale pravdivě. Asi 14 dní po termínu dodání mi přišel mail, že výrobce dodal málo, jsem v pořadí a podobné kecy. Když ani po dalším měsíci nic, tak jsem na Mall volal kvůli zrušení objednávky. Paní se jen zeptala na číslo objednávky a bylo zrušeno. Čekal bych třeba alespoň nějaké vysvětlení, omluvu nebo tak. A teď koukám, že Heuréka patří do stejné skupiny. Náhoda nebo paranoia?

Takže holubi klídek, možná mají tisíce produktů, ale aby to nebylo jen na obrázcích.

0 8
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Brzy nastane doba, kdy to tu bude všechno patřit Babišovi, Dospivovi, Kellnerovi nebo Bakalovi ;-D

3 0
možnosti

Já bych se nesmál, protože pak se staneme otroky ...:-/

0 0
možnosti