náhledy
Minimálně desetina dodávky masa prochází kontrolou. Do procesu se zapojil i reportér Matěj Smlsal.
Autor: Matěj Smlsal, iDNES.cz
Maso je převážně z polských krav, ale i z českých, které chovají v Poličce.
Autor: Matěj Smlsal, iDNES.cz
V mlýnku se spojí chlazené hovězí s mrazeným. To proto, aby se pak „hmota“ nelepila na pás a lépe držela tvar.
Autor: Matěj Smlsal, iDNES.cz
Mleté maso vmačkávají zaměstnanci do vozíků.
Autor: Matěj Smlsal, iDNES.cz
Stroj udělá z masa stejně vypadající placky.
Autor: Matěj Smlsal, iDNES.cz
Po hlubokém zmrazení zaměstnanci vkládají placičky do krabic.
Autor: Matěj Smlsal, iDNES.cz
Maso pak na pobočkách grilují vždy necelé dvě minuty.
Autor: Matěj Smlsal, iDNES.cz
Do McDonaldů vozí hovězí z Polska. Takto ho „vyrábí“
Autor: Matěj Smlsal, iDNES.cz