Diskuze

Čínské značky obsadily fotbalové Euro, za pozornost Evropanů dají miliony

Hisense, Alipay, TikTok, Vivo. Jména těchto na první pohled cizích značek vídají fanoušci na zápasech evropského fotbalového šampionátu. Jde o hlavní sponzory sportovní akce a zároveň o čínské giganty s touhou zapustit na evropském trhu kořeny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snažím se žádné čínské značky nekupovat, kromě laciných šuntů na krátkodobé použití.

0 0
možnosti
Foto

Čína dělá reklamu, vyrábí, prodává a v EU vymýšlejí pohlaví, Green Deal a kvóty.

0 0
možnosti

Zatím Čína nevytváří nogozony (samosprávné chalifáty) v Evropskýcj městech.

Islám jich už vytvořil stovky.

Zajímavé, že autora reklama islámských aerolinek QATAR neznepokojuje ?

Asi k tomu nedostal instrukce.

0 1
možnosti

Když to vidí Fiala , Pekarová a Rakušan tak jsou na koronárku .

1 0
možnosti

M13a60r84t29i69n 86K82r18a46l

19. 6. 2021 10:40

Nemám čínský zboží rád. Hned se to rozbije a ještě je z toho bordel po celé planetě.

0 2
možnosti

A kterou značku oblečení nakupujete?

0 0
možnosti

a v USA řeší převýchovu bílých, aby se káli za hříchy svých předků. Čína expanduje a EU žvaní o lidských právech, nebinárních lidech, uhlíkové neutralitě a dalších blbostech. Je konec, Západ jde do kytek, nastupuje čínský svět.

6 0
možnosti

S těmi čínskými znaky v reklamě se ale čínští soudruzi v Evropě příliš chytat nebudou. To musí ještě doladit, v Evropě se píše latinkou.

Ledažeby hráli na to, že evropský fotbal sledují ve velkém i čínští diváci. Ale pak dávají peníze UEFA za to, aby byly populární na čínském trhu.

0 0
možnosti

L81u69k10a11s 67C46o59d66r

19. 6. 2021 10:32

Kdyz vidim, jak moc se Euro probira na cinskych socialnich sitich, tak mi tahle varianta prijde mnohem pravdepodobnejsi. Predstava, ze by treba Alipay nejakym zasadnim zpusobem expandoval v Evrope, kdyz je vetsina jeho platebnich operaci a navaznych sluzeb primo zavisla na systemu cinske on-line bankovni identity, ktery mimo Cinu nedava smysl, mi prijde pritazena za vlasy.

0 0
možnosti

Taky mě to hned praštilo do očí. Hnus. Lepší časy už byly.

1 0
možnosti

Nechápu že je tady v diskusi tolik obdivovatelů Číňanů. Tak ať tam jdou pracovat a nám nechají to, že žijeme v moderní Evropě 21. století...

3 2
možnosti

L94u89k24a10s 57C75o17d72r

19. 6. 2021 10:02

To je zajimavy zpusob mysleni. Nejdriv napisete veci, ktere proste nejsou pravda, potom vas opravi lide, kteri situaci na miste znaji, a nasledne si zacnete stezovat, ze jsou tu obdivovatele Ciny. Pokud byste v te Cine skutecne nekdy zil a pracoval, tak byste vedel, ze je ta "moderni Evropa 21. stoleti" ve spouste veci neskutecne pozadu. Pokud jste zvykly na zivot v modernim cinskem meste a prestehujete se do Evropy, tak je to podobny sesup v kvalite zivota a sluzeb, jako prejezd ze zapadniho do vychodniho Nemecka.

4 1
možnosti

- Život na Slovensku (v Európe) očami Číňanov

https://www.youtube.com/watch?v=3odOZ-PQEEY

Čína už dávno ekonomicky všetkých predbehla. V Číne je surový kapitalizmus a zamestnanci sa musia triasť o svoje miesto: Ak nerobíš "nepovinné" nadčasy, čoskoro prídeš o miesto, len na tvoju pozíciu čaká ďalšia tisícka ľudí.

Číňania prekticky "nemajú dovolenky" (prvá kratšia dovolenka až po prvom roku zamestanania).

- V Śanghaji sa "cash" už skoro nikde nepoužíva:

https://www.youtube.com/watch?v=2DF2PlEmWoY

2 1
možnosti

L80u49k89a95s 67C81o38d86r

19. 6. 2021 9:56

Ne, s tema prescasama to takhle fakt nefunguje. Tohle je jenom specifikum nekolika malo firem, kde je to vykompenzovany obrovskejma rocnima bonusama a kazdej vi, do ceho jde. Normalni firmy takovou pakarnu s prescasama nemaji a navic maji hodne velkej problem s tim, aby v soucasny dobe sehnali kvalitni lidi. Ostatne podobny je to i u tovaren a vyrobnich podniku - sehnat kvalitni lidi na delnicky pozice je celkem problem, protoze uz davno neexistuje "nevycerpatelna" zasoba lidi z vesnic, co se stehujou do mest. V soucasny dobe je to spis o tom, ze musi fabriky nabidnout dobry platovy a zivotni podminky, protoze pretahujou lidi z jinych firem.

1 0
možnosti