Diskuze

Smartwings kvůli odstaveným boeingům v létě omezí provoz

Letecký dopravce Smartwings omezí kvůli zákazu letů části své flotily kapacitu letů o osm procent. Společnost tak dočasně pozastaví provoz některých linek nebo sníží počet letů do některých destinací. Na vybraných linkách také upraví letové časy. Společnost Smartwings o tom v pátek informovala v tiskové zprávě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Inženýři v Boeningu si asi drbou hlavu, udělat z vyzkoušené a spolehlivé 737-800, nepovedenými nástavbami ,nevyvážený hybrid 737 MAX 8-9. To letadlo nikdy nebude spolehlivé.

0 0
možnosti
Foto

P70e94t61r 73A86d35l32e83r

5. 4. 2019 20:01

muj fotr byl stara sokolofna ... viz: „Primárně se to bude týkat především počtu frekvencí u některých destinací, které jsou operovány vícekrát denně,“ řekl iDNES.cz mluvčí dopravce Vladimíra Dufková. ... nejen zhovadile zneuzivani cizich slov, ve snaze vypadat vznesene, ale navic se dovidame, ze vladimira dufkova je chlap ...

a jen tak na okraj: b737 max (jak 8, tak i 9) se blizi vydani zatim castecnych povoleni americke faa k navratu do zivota (castecna recertifikace, abych drzel krok s inteligenty) ...

4 0
možnosti

jj, optimismus není na místě.

Ta letadla už nikdo od vzduchu nepustí, a půjdou rovnou do šrotu.

2 3
možnosti

wishful thinking;-D

od nekoho, kdo nejradsi nejake tupolevy

0 0
možnosti
Foto

To není dobrá zpráva pro dovolenkare :)

0 0
možnosti

7 jich mají - nelítají, 8 mají převzít do začátku sezony - ty už také nepoletí.... Popravdě přemýšlím, jestli i když Boening najde řešení a opraví chuby, jestli daný model vůbec někdy ještě poletí. Osobně, kdyby to pořešili řádově do června a v červenci mi ho cestovka přiřadila do mého přeletu k moři, jestli bych daný lež využil.

3 1
možnosti

Ale využil. Stejně sedněte do toho co vám přistaví na stojánku a nebudete protestovat. Už vidím jak přijdete na letiště a u nástupu si všimnete co tam stojí a otočíte se

4 0
možnosti

Hezkou dovolenou u moře

2 1
možnosti

Mám číst zprávu tak, že obvyklá dvouhodinová zpoždění TS z turistických destinací v létě ještě narostou?

Ale běda, chtít pak po nich kompenzaci. To budou dělat tradiční mrtvé brouky a reagovat až na žalobu. ;-€

4 3
možnosti

...a jak se dostanou frajeři v nátělníkách do toho Tuniska???

3 3
možnosti

M39a82r82e55k 33T23ů71m41a

5. 4. 2019 16:45

Řekl bych, že zvolí jinou osvědčenou klasiku - Chorvatsko.

1 1
možnosti

nejsou v Evropě/ve světě letadla, které by si do vyřešení problému s Maxem mohli půjčit?

0 0
možnosti

Na sezonu? Moc ne asi ne. Navíc nejsou jediní, komu uzemnění MAXů udělalo čáru přes rozpočet, že jo. Je pravda, že padl WoW Air, tam by možná něco bylo. Ale kdo má navíc, už má určitě domluvené půjčení a o ty ostatní se poperou. Navíc, když vám nepůjčí zrovna 737NG, možná Classic by prošel, tak je to Smartu k ničemu, protože nemá posádky na tohle. Musí si to vzít komplet.

8 0
možnosti

Zajímavé je, že v situaci, kdy jich očividně chybí letadla, jdou A319 od ČSA pryč. Nevím teda jak konkrétně, na jak dlouho a tak, ale tři už jsou půjčené Brussels včetně posádek. Bych čekal, že si je podrží. Lepší než drátem do oka. Možná už je slíbili a nemohli couvnout.

10 3
možnosti

Pardon. Melo byt plus :-(

0 0
možnosti