Diskuze

Letadla budou opět pilotovat jen muži. Kvůli pandemii ubývá pilotek

Zatímco v posledních letech přibývalo pilotek, koronavirová pandemie ženy v kokpitech opět upozadila. Kvůli omezení letecké dopravy je totiž více pilotů než letadel v provozu a ženám v leteckém průmyslu opět hrozí vyhazovy. Zůstanou totiž jen ti nejzkušenější.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jak se bude řešit "barva" pleti - na pilotech negroidní nebo mongoloidní rasy rovněž záleží a podobně je třeba vyvážit "4 procentní komunitu". Jinak by se mohlo jednat o diskriminaci.

NENÍ NAD TO VZÍT ZDRAVÝ ROZUM DO HRSTI.

2 1
možnosti

J85a18n 89B22e89d91n82á35ř

29. 9. 2020 3:57

Ve Wall Marku přece berou. Tak proč by měli být bez práce? Nechápu.

2 1
možnosti

Mimochodem, všimli jste si jak začalo pršet po omezení letů?

Ono na tom vzniku příliš malých kapiček (které pak nespadnou na zem) ve velké výšce kvůli částicím z leteckých motorů něco bude..

4 4
možnosti

To je toho. Pilotky můžou vyvažovat genderovou nerovnováhu v jiných oblastech. Např. řidičů kukavozů je také mnohem více než řidiček. Tak holky marš, marš! Popelnice volají!

3 2
možnosti

Ono by je to v budoucnu stejně čekalo. Jak se islamizuje společnost, tak ženy nebudou moct ani řídit autobusy, nákladáky, řídit lokomotivu a létat s letadly... Pokud svět nepřestane bláznit...

3 3
možnosti

Včera tu bylo totéž o "expertkách". Jen popelářky, zednice a kopáčky nikdo nechce řešit a jak jich je málo.

10 1
možnosti

Zavedou se kvóty na ženy, muslimy a černochy a ned se na trhu práce najdou. Bez ohledu na kvalitu uchazečů!

2 5
možnosti

Anna K. se určitě vyzná ve feminismu, když dokáže vybrat ten správný článek ke zveřejnění v českých babišovinách, určité uživatelské zkušenosti s počítačem také musí mít, když dokáže zaúkolovat strejdu Gůgla, aby článek přeložil - ovšem češtinou, konkrétně skladbou vět a interpunkcí, zůstala nepolíbena. Ale to nevadí, hlavně že poukázala na to, jak násilničtí patriarchové mrhají mimořádnými ženskými dovednostmi, když ženy diskriminují.

4 1
možnosti