Diskuze

Prokletá D8 se u Prackovic otevře jen v jednom pruhu, svah se opět hýbe

Poslední úsek dálnice D8 přes České středohoří se v sobotu otevře s omezením. Provoz kolem estakády u Prackovic bude sveden do jediného pruhu. Uvedl to mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Jan Rýdl. Podle MF DNES se odborníci postavili kvůli výsledkům měření v nestabilním svahu proti otevření dálnice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda slov... nedávno dávali na Prima zoom, jak se staví dálnice v italských Alpách. Bud to ti naši "stavaři" dělají naschvál (aby byl vejvar) nebo to jsou neskutečný mameluci.

3 0
možnosti
Foto

J96i43ř76í 16E93r51b16e57n

17. 12. 2016 19:40

Řekl bych, že na skále se staví líp než na jílu...

2 0
možnosti

"Provoz kolem estakády u Prackovic bude sveden do jediného pruhu." - tak ono to dokonce nebude jezdit po té estakádě, ale radši kolem ní? ;-D

2 0
možnosti

Tok je v tom nevine??! Nikdo z nas nema informace, ale to co se stalo, je spatne.. A zodpovednost za to nese vedeni. Prave kvuli zodpovednosti a schopnosti ji nest jsou platy managementu tak vysoke. Nyni je treba nest odpovednost, nebo vratit vse, co vydelal, pripadne mnohem vice z vlastni pojistky za skodu, kterou svym rozhodovanim zpusobili. Nic vice ani mene. Jako kazdy jiny jednatel, ktery je v managementu jakekoli mensi nebo vetsi firmy a je odpovedny za jeji chod. Jinak je vse spatne, ale jelikoz je vse spatne, skonci vse samozrejme jinak. Je mi z toho na bliti, temito lidmi nema smysl se zabyvat, nestoji ani za precteni clanku, niceho si nevazi, jsou bezpaterni, uz jen jakakoli diskuse o nich je ztratou naseho drahoceneho casu, lepsi ho venovat sobe nebo detem. A zvolit jine, uplne jine, zcela nove a pokud nevyjde, hledat stale dokola, neb nic jineho nezbyva....Je zjevne a zaroven smutne, ze CR je plna smejdu, takze je to opravdu na dlouho.....;)

3 2
možnosti

nojono, se boji, ze by tu pasku mohl strihat nekdo jiny a nekdy jindy...

2 0
možnosti

P77e72t13r 13B12r55o93d36a

17. 12. 2016 12:06

Rekordní odměny na ministerstvech, skoro 350 milionů. Nejvíc rozdávala doprava

2 0
možnosti

P69e35t58r 19B76r37o46d88a

17. 12. 2016 11:42

Z našich daní postaveno z našich daní zmršeno. Tleskejme ...

Zvyšování cen v restauracích o 30 procent není promítnutí nákladů na EET. Je to protest podnikatelů, kteří po nikom nic nechtějí, nikomu nic neprovedli a nikomu nic nezakazují, ale všichni k nim chodí s nataženou rukou a nárokují si polovinu všeho, co podnikatel svojí pílí získal a vytvořil. I přes to, že jim tento podnikatel stále platí nesmyslné daně a poplatky, běhá mezi úřady aby měl nesmyslná razítka a povolení, je na něj pohlíženo jako na zločince, který by měl platit ještě víc a vzdávat se ještě větší části svých peněz a majetku. Je to on, kdo musí prokazovat svou nevinnu, pokaždé, když zákazníkovi předává účtenku. Víte, kdo další selhal v prokazování své nevinny? Milada Horáková. Podnikatelé, úředníci a celá politická reprezentace moc dobře ví, že „více peněz lidem“ a „stop zlodějům pěněz daňových poplatníků“ jsou jen prázdná propagandistická hesla, kterými neschopný stát chlácholí voliče, kteří si kdovíproč stále myslí, že stát se o ně postará a že peníze vybrané z daní jsou investovány pro blaho všech. Příznivci EET jsou ti lidé, kterým přijde normální, že ČR má třikrát dražší a desetkrát horší dálnice, než Německo. Jsou to ti lidé, kteří považují pokutu za drobné překročení rychlosti, ve výši průměrného týdenního výdělku za adekvátní trest. Jsou to ti lidé, kteří neznají ústavu vlastní země, neznají svá práva a dobrovolně se jich vzdávají, kdykoliv k nim promluví bohatý muž v kravatě, který jim slíbí koblihu zdarma, když budou zticha.

Výborná glosa zdroj. http://ctvrtykral.cz/?p=168#more-168

2 1
možnosti

Jen jedna poznámka.

"Příznivci EET jsou ti lidé, kterým přijde normální, že ČR má třikrát dražší a desetkrát horší dálnice, než Německo."

To je tak nebetyčná kravina, že zbytek nemá smysl komentovat.:-P

4 0
možnosti

Proč ho tedy " odborníci na stavby " otevřeli ????????

0 0
možnosti

Nehájil Babiš minulý týden Ťoka, že tohle se mu opravdu povedlo?

V české historii snad i týdenní Peak byla lepším ministrem než Ťok.

1 3
možnosti

D90a23d82a42k 55P25e64t67r

17. 12. 2016 11:55

Ťok je v tom nevině, kdo s tímto úsekem začal a kolik ministrů dopravy se mezi tím vystřídalo, pláč na vedlejším hrobě.

1 0
možnosti

Co si to ta příroda dovoluje. Vždyť politici jasně řekli, že dálnice je v pořádku.

Jsem zvědav, jestli někdo konečně podá nějaké fundované trestní oznámení. To je přece průšvih jako hrom a někdo je za to zodpovědný.;-€

1 0
možnosti

samotná dálnice je v pořádku, jenom to ukotvení do podloží je nic moc :-)

0 0
možnosti

Zatím bych zkolaudoval jako cyklostezku.

4 0
možnosti

To by byla nejdražší cyklostezka na celém světě a přilehlém vesmíru.

0 0
možnosti