Diskuze

Škatulata na pumpařském trhu. Dres mění Agip, bude ho následovat Shell?

Český trh s pohonnými hmotami prochází překotným vývojem. Dres změní síť čerpacích stanic Agip a podle informací MF DNES o podobném kroku přemýšlí také Shell. Odchod z Česka si naopak rozmyslela rakouská společnost OMV.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AGIPu je mi líto. Byla to jediná benzínka, kde mi chytrý auto nenadávala na kvalitu PH dieselu ať jsem tankoval na Kobylisích, na Podolí, na nábřeží... 

Shell ne, tam už se mi stalo že se auto rozhodlo, že na tohle nepojede. OMV (Barandov) zkousne, lukoil jen u Želivského, Barandov jak kdy, ale většinou si zaprotestuje.  Benzinu beru jen mimo Prahu, když se cena přiblíží aspoň té pražské (jo, kde jsou ty časy kdy z Phy pomohlo vyjet, teď je leckdy Pha levnější než venkov) a zbytek radši ve jménu common railu neriskuju.

0 0
možnosti

Kdo by chtěl prodávat výrobky kvality Orlen a kazit si jméno....

0 0
možnosti

M67a81r69e18k 69H80r21u23b31y

24. 4. 2014 15:03

Holt pro zapadni firmy je obtizne podnikat na trhu, kde se kazdy rok meni DPH a zakony upravujici podnikani jako takove se meni temer prubezne ;-):-/Rv

0 0
možnosti

Nemohu si pomoci, mně benzina přichází nejlepší. Tankuji diesel a s jezdím za 4,5 až 5l na 100km. Párkráte jsem natankoval u Tesca a spotřeba šla hnedka někam k 7 l. Napoprvémi nedošlo, že to bude rozdíl v naftě, napodruhé jsem začal tušit a napotřetí si to ověřil. Cíleně si proto vybírám Benzinu a ostatní pumpy používám pouze v případě nouze (Snad 1 až 2 x do roka a to kdo ví jestli) A to nepoužívám vervu, pokud není pod 20 stupňů pod nulou :o)

0 0
možnosti

Jestli to nebude tím, že vám pistole zkrátka u TESCO vypne později, než u jiných pump. Než jsem na to přišel a ověřil si to, tak jsem si myslel to samé, co vy. I když to v mém případě nebylo TESCO ale OMV.

0 0
možnosti

J62i86ř72í 24B28o17č34e12k

24. 4. 2014 13:47

s těžkým srdcem tankuju u Lukoilu. ale je nejlevnější a je blízko

0 1
možnosti

Já tam netankuju. Ty ušetřené drobné mi nestojí za to abych podporoval Ivana.

0 0
možnosti

Nejlepší je Eurobit.

0 1
možnosti

Já tankuju u Texaco. Možná si to jen namlouvám, ale mám pocit, že motor nějak s tím benzínem víc táhne.

0 1
možnosti

P14e10t11r 98H23á50j41e36k

24. 4. 2014 11:20

to dělá etanol ;-):-P

1 0
možnosti

Agipu je škoda, levnější palivo ho asi válcuje. Shell ten ať zmizí, marketingovej lhář.

2 0
možnosti

Levnější palivo ... s jeho slevami, na základě všehomožného, od Citi, Akce Z až po O2, se člověk dostal zpravidla na úroveň levnějších, ale tuto politku slev jsem nikdy nepochopil.

Jako mít na pumpě palivo X zpravidla za vyšší cenu a nutit zákazníka k nějakým krokům vecoucím k tomu, aby nakoupil za cenu zpravidla místně obvyklou. Když jsou schopni nabídnout palivo za cenu místně obyklou, tak proč to nenabídnou rovnou ...

0 0
možnosti

Tohle je pro trh obrovská ztráta... Agip patří k malé zbývající hrstce prodejců kvalitních PHM. Z nakupování u Shellu mám obvykle takový stísněný pocit (zejména jak mě u stojanů pronásleduje obsluha a leštiči oken), dost často se mi zdá, že se do nádrže vešlo víc než by mělo (jednou jsem u nich dokonce natankoval víc než je kapacita nádrže), na dálnicích mají absurdní ceny, kvalita paliva průměrná... OMV má malou síť a tam, kde jsou, mají čerpačky spíš zastrčené. Benzina dobrá kvalita, vysoká cena, fajn navázané služby (levná myčka apod.). Eurooil nafta bez biosložky, dobrá cena, domácké prostředí, momentálně asi můj tip (kvůli biosložce). Agip má ale to všechno dohromady - obvykle dobré ceny, kvalitní palivo, příjemné prostředí. Když jsem nesehnal Eurooil, bral jsem u Italů. K Maďarům ale asi jezdit nebudu.

9 0
možnosti
Foto

Také mi Eurooil připadá nejlepší....tedy....co se týká kvality nafty.

0 0
možnosti

Tak to mě hodně mrzí. Naučil jsem se na něj sic až v poslední době, ale se spotřebou jsem byl velmi spokojen.

0 0
možnosti