(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Sazka

Šestá nejvyšší výhra v historii Sazky. Šťastlivec získá přes 123 milionů

  • 36
V úterý padla ve hře Euromiliony šestá nejvyšší výhra v historii Sazky. Výherce získal celkem 123 322 888 korun. Podle Václava Friedmanna ze společnosti Sazka se výherce zatím nepřihlásil.

Sázející zkusil náhodný tip devíti sloupců. V šestém sloupci uhodl všechna čísla (7+1) a získal výhru 123 322 830 korun. Sázenku podal v pondělí a zaplatil za ni pouhých 270 korun. Navíc vyhrál ještě 58 korun za páté pořadí v jiném sloupci. Do Sazky si tedy čerstvý multimilionář přijede k tomu všemu i pro padesátikorunovou výhru.

„Výherce se zatím nepřihlásil, na převzetí výhry má lhůtu celý rok. Podle našich zkušeností si výherci podobně vysokých výher dávají na čas i několik týdnů, aby si promysleli, jak s výhrou naloží,“ uvedl pro iDNES.cz mluvčí Sazky Václav Friedmann. 

V historii Sazky je tato výhra šestou nejvyšší. Rekord drží výherce z Chrudimska, který v roce 2015 vyhrál v Eurojackpotu zhruba dvě a půl miliardy korun. 

Principem hry je tip sedmi čísel z pětatřiceti a jedno číslo z pěti. K tomu si lze vsadit pětičíslí Eurošance. Slosování probíhá vždy v úterý a v sobotu.

06.března 2019 v 14:32, příspěvek archivován: 06.března 2019 v 16:16

Šťastlivec skolil v #Euromiliony v šestém sloupci všechna čísla a přistálo mu přes 123 mega. Takže už si může dělat místo na parádní úlovek. Výherci od nás letí gratulace! https://t.co/GGd5V3jiBU