Diskuze

Dieselgate v Česku pokračuje, žalobu na VW podalo dalších 1 050 lidí

Společnost Safe Diesel podala k Městskému soudu v Praze 8 hromadnou žalobu na koncern Volkswagen za 1 050 majitelů vozů, které byly vybavené softwarem zkreslujícím výsledky emisních testů. Už dříve kvůli aféře dieselgate podala žalobu za 1 375 majitelů dotčených aut.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fakt by mě zajímalo, čím zdůvodní nárok ;-D

Jako chápu, kdyby žalovali ohledně uvedené vs. skutečné spotřebě, tam člověk prodělává při vyšší spotřebě v reálu. Ale z hlediska emisí ?

;-D

0 0
možnosti

Neuspěli by ani se spotřebou - nic jako reálná spotřeba nelze definovat a tedy ani deklarovat nebo vyžadovat. Prostě jen klamou naivky.

0 0
možnosti
VK

dieselgate začně, až budou kontroly těch odmontovaných filtrů, a pak těm majitelům bych přál spíše takové Singapruské tresty 100 ran rákoskou, nebo po arabsku useknout ruku.

0 1
možnosti

Filtry nemají s dieselgate nic společného, navíc se dávno neodmontovávají ale pouze poměrně sofistikovaně upravují takže odhalení je velmi problematické.

0 0
možnosti

Zásadní problém je že v ČR nikdy žádná dieselgate neprobíhala a neprobíhá, takže nemůže ani pokračovat. To že někdo podává žaloby a naivním lidem slibuje modré z nebe je věc zcela jiná ;-)

3 0
možnosti
MM

Docela by mně zajímalo, kolik z těch žalujících si auto vybralo podle výše zplodin, které to auto produkuje. Myslím si, že to bude mizivé procento, ale když jsou za tím peníze je to dav ekologů. A ještě jedna otázka, zajímalo by mně kolik z těch žalujících si nechalo auto přečipovat. Pravda ani na jednu otázku neexistuje relevantní odpověď.

3 0
možnosti
PM

Zajímalo by mě, jestli by se mezi těmi lidmi našel alespoň jeden jediný, který by si to auto nekoupil, znát "pravdu"...

4 0
možnosti
TB

Nenašel, jen by chtěli slevu.

0 0
možnosti
RP

Kolik % dostane Safe Diesel? :D

0 0
možnosti
LF

Na funkci to samozřejmě nemá vliv, ale problém bude ta auta prodat... Nějaké odškodnění, že se ty nafťáky neprodají za cenu, jakou si většina kupujících +- kalkulovala by bylo na místě... Tam ta aféra dost zamíchala kartami Rv

0 1
možnosti
MB

Pokrytectvi...nejde jim o nic jinyho nez z toho vytriskat prachy...tim neobhajuji vw...

8 0
možnosti
JJ

Trochu nechápu funkci a postoj EU, proč se nepostarala pro plošné odškodnění všech zákazníků? Protože Made in Germany? Jindy do všeho kafrá, co se může a co nesmí, nařizuje limity a potom hraje mrtvého brouka.

3 0
možnosti
PH

P84e51t47r 42H85o57r97á87k

7. 9. 2018 12:43

Není důvod, proč by eu měla odškodňovat klienty soukromé společnosti.

1 0
možnosti