Ilustrační snímek.

Ilustrační snímek. | foto: BeeConsulting

KVÍZ: Co je direct mailing? Vyzkoušejte si, co víte o marketingu

  • 14
Co jsou to POS materiály a co znamená, když se řekne indoor? Pokud vám něco říká marketing, asi tušíte nebo víte. V redakčním kvízu, který vznikl ve spolupráci s personální agenturou Randstad, si můžete vyzkoušet, jak jste na tom se znalostmi oboru.

Kolem nás jsou tisíce značek a každá chce být vidět. O úspěšnosti rozhoduje mnoho lidí a mezi nimi i specialisté marketingu. Ti si mimo jiné ověřují, nakolik v praxi fungují různé způsoby propagace a přicházejí s nápady, jak pozici značky na trhu vylepšit a dostat se do výhody oproti konkurenci. Lidé na této pozici by měli rozumět základním pojmům a principům, které fungují ve světě reklamy.

OTESTUJTE SE ze znalostí marketingu

Pokud si myslíte, že by vás bavilo budovat jméno firmy či značky, koordinovat reklamní kampaně, nebo zkoumat nákupní chování Čechů, vyzkoušejte si náš redakční kvíz, ve kterém otestujete základní znalosti z oblasti marketingu.

iDNES.cz přináší jednou týdně kvíz, ve kterém si hravou formou můžete vyzkoušet, zda máte základní předpoklady nebo i hlubší znalosti pro výkon konkrétního povolání. V předchozích dílech seriálu jste se mohli ocitnou v kůži dělníka ve výrobě autoskel (více zde) nebo v kůži pracovníka elektromobility (více zde).