- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Na co ty lidi nepřijdou! Kolik hlav, tolik smyslů, kolik děr, tolik syslů. Zapomněli napsat, že sysli se živí hlavně zrním.
Možná bych to zkusil toho sysla na víně. Ale s čím se jí? S knedlíkem, s bramborem, s hranolkami? A jaká omáčka je k němu nejlepši? Tady by měla paní redaktorka zapátrat.
Jen by men zajímalo, kolik těch různých značek už je. Přitom ani jedna neřeší, zda je to patok, nebo víno. Cháněná označení původu, EU, zeměpisné, tradiční specialita, český výrobek, vím co jím, zdravá potravina, regionální potravina, bio, klasa......
A teď sysel. K ničemu.
Kolektivni hospodareni vyhubilo nejen sysly.
Sysel na víně? Jedině se šípkovou omáčkou.
Syslů je plná sněmovna senát a další zbytecné instituce.
Díky, že jste nám to řekla pod článkem o víně. -.-
Také bych rád věděl jak syslové na letišti v Letňanech přežili Stouny