náhledy
Obchodní ředitel společnosti Gastro Mach Radek Podstrčil ukazuje přípravu míchaných vajíček.
Autor: ČTK
Obchodní ředitel Radek Podstrčil představuje parní zařízení.
Autor: ČTK
Lukáš Klapil představuje technologii Roll´n´Grill.
Autor: ČTK
Jednatel Jan Mach představuje parní zařízení.
Autor: ČTK
Lukáš Klapil představuje technologii Roll´n´Grill.
Autor: ČTK
Na snímku jsou míchaná vajíčka.
Autor: ČTK
David Smrčina představuje konvektomat.
Autor: ČTK
Lukáš Klapil pracuje u Grillmaxu.
Autor: ČTK
Koncept nazvaný Bez kuchyně má přinášet řešení jak gastroprovozům, které nemohou sehnat kuchaře, tak těm, kterým se kuchař a kuchyně ekonomicky nevyplatí. Na snímku je Lukáš Klapil u toustovače.
Autor: ČTK
Technologii Roll´n´Grill ukazuje Lukáš Klapil.
Autor: ČTK
Na snímku jsou některá z hotových jídel.
Autor: ČTK
Jednatel Jan Mach představuje parní zařízení.
Autor: ČTK
Vaření bez vybavené kuchyně jen s pomocí technologicky moderních a miniaturizovaných přístrojů, které by měl dokázat ovládat každý, představila 27. listopadu 2019 v Brně jesenická firma Gastro Mach. Na snímku jsou některá z hotových jídel.
Autor: ČTK
Jednatel Jan Mach ukazuje polotovar na míchaná vajíčka.
Autor: ČTK