Diskuze

Prymulův rébus. Hospodští řeší, jak rozdělit stůl s lavicí a kam s židlemi

Společně s nouzovým stavem přichází do českých hospod a restaurací další opatření: u jednoho stolu smí sedět maximálně šest lidí. Podle některých provozovatelů je omezení nesmyslné. Problém, který by se někde mohl řešit třeba značením rozestupů na stole, je odbytý jedním plošným zákazem. Podle jiných zástupců restaurací jde jen o další překážku, jejíž ekonomický dopad už mezi těmi ostatními ani nelze vyčíslit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

V hospodách, kde nám z nějakého důvodu odmítali spojit stoly, jsme si vždy s větší společností sedli na skupinky... A za pár hodin už to bylo jedno. Ale tehdy to ještě nemělo odborný termín promořování.

0 0
možnosti
MM

U nás to nemusí řešit. Máme stoly se šesti židlemi. Majitel hospody je vědma8-o;-D;-D

1 0
možnosti
MF

Pokud podnik chce obejít jedno nařízení, tím ze pořídí 25 židlí, tak musí počítat s tím, ze aby obešel jiné musí nakoupit 25 stolů.....

0 1
možnosti
VR

Já se nedivím, že někteří mají strach z registrace. Co by řekly úřady na hosty, kteří sedí 5 hodin v hospodě a berou nějaké dávky? Nebo nemocenskou, či jsou v karanténě

0 0
možnosti
MS

M68a71r62c52e98l 39S15u68p

2. 10. 2020 17:39

Nejprve židle, teď stoly - to vypadá na nějaké velmi schopné lobisty z IKEy.

1 0
možnosti
JV

J21i12ř69í 29V34o90l53f

2. 10. 2020 17:22

Inteligentním hospodským poradím není nutné stůl řezat pilou ale prostě k tomu jednomu stolu s lavicemi posadiš max 6 lidi BINGO !!!!

0 2
možnosti
PJ

Ničemu nerozumíme, není nám jasné...Jak tihle lidi mohou zvládat své podnikání, když tápou v takových prkotinách?

3 3
možnosti
RK

Jestli opravdu někdo není sto vyřešit problém, jak oddělit od sebe v hospodě skupinky maximálně šesti lidí, tak by určitě neměl vlastnit hospodu, protože vést prosperující hospodu je daleko složitější, než řešení úlohy na oddělení skupinek po šesti lidech.

3 5
možnosti
MM

Pokud má velké stoly, tak má problém. Logicky by třeba posadil k dlouhému stolu více "skupinek po šesti" s rozestupy. Ovšem nelogicky musí posatit ke stolu pro 18 jen 6 lidí.

0 0
možnosti
JP

Zdá se, že si Prchal objednal do článku anketu.

1 0
možnosti
LJ

Hm, krásné tržby. A teď bych chtěl vidět to daňové přiznání. ;-) Jinak zase článek o jednom oboru. Prostě každé podnikání je risk a nějak nevidím důvod, proč masivně sanovat hospody. Je sice fajn si zajít jednou za čas na točené a pokecat , ale rozhodně to není nezbytně nutné pro život, holt si vezmu "lahváče" a pokecám se sousedem, minimálně to vyjde levněji. ;-) Obdobně s kulturou, když na ní není, je to smutné a je to "nudné", ale nějakou dobu bez ní žít lze, až bude opět ekonomika růst a "bude dobře", tak bude i na kulturu, hospody, zábavu.

1 5
možnosti
OZ

Stačí nezavádět nesmyslná opatření...

1 0
možnosti