náhledy
Hostinec U Kohouta Hradec Králové
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Pripravy na otevření Hostinec U Kohouta v Hradci Králové
Autor: Martin Veselý, MF DNES
Hostinec U Kohouta Hradec Králové
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Hostinec U Kohouta Hradec Králové
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Hostinec U Kohouta Hradec Králové
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Hostinec U Kohouta Hradec Králové
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Hostinec U Kohouta Hradec Králové
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Hostinec U Kohouta Hradec Králové
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Hostinec U Kohouta Hradec Králové
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Hostinec U Kohouta Hradec Králové
Autor: Martin Veselý, MAFRA
U Kohouta
Autor: Martin Veselý, MAFRA
V restauraci Šeberák ve čtvrtek večer hlídky policie udělily osm příkazů v celkové výši čtyři tisíce korun. (26. listopadu 2020)
Autor: Petr Topič, MAFRA
V restauraci Šeberák ve čtvrtek večer hlídky policie udělily osm příkazů v celkové výši čtyři tisíce korun. (26. listopadu 2020)
Autor: Petr Topič, MAFRA
V restauraci Šeberák ve čtvrtek večer hlídky policie udělily osm příkazů v celkové výši čtyři tisíce korun. (26. listopadu 2020)
Autor: Petr Topič, MAFRA
S postupujícím časem ochota lidí nosit roušky klesala. Během roku se zavíraly restaurace i bary, omezené byly trhy. V listopadu některým provozovatelům došla trpělivost a i přes zákaz otevřeli. Na Šeberáku v Praze přišel k výčepu na jedno i Predátor.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Majitel Restaurace Šeberák Jakub Olbert opět otevřel svou restauraci navzdory vládním opatřením. (27. listopadu 2020)
Autor: Petr Topič, MAFRA
Majitel Restaurace Šeberák Jakub Olbert opět otevřel svou restauraci navzdory vládním opatřením. (27. listopadu 2020)
Autor: Petr Topič, MAFRA
Majitel Restaurace Šeberák Jakub Olbert opět otevřel svou restauraci navzdory vládním opatřením. (27. listopadu 2020)
Autor: Petr Topič, MAFRA
Nakrájet. Jeden plátek jako druhý.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
V první vlně vařili ve Field restaurantu pro záchranáře a personál Nemocnice Na Františku a Nemocnice pod Petřínem. Ve druhé vlně se zde od 2. listopadu denně včetně víkendů vaří 160 obědů pro zdravotníky Fakultní nemocnice v Motole jako výraz vděku a ocenění jejich práce na covidových odděleních.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
V první vlně vařili ve Field restaurantu pro záchranáře a personál Nemocnice Na Františku a Nemocnice pod Petřínem. Ve druhé vlně se zde od 2. listopadu denně včetně víkendů vaří 160 obědů pro zdravotníky Fakultní nemocnice v Motole jako výraz vděku a ocenění jejich práce na covidových odděleních.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Nalít. Stošedesátkrát a je to.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
V první vlně vařili ve Field restaurantu pro záchranáře a personál Nemocnice Na Františku a Nemocnice pod Petřínem. Ve druhé vlně se zde od 2. listopadu denně včetně víkendů vaří 160 obědů pro zdravotníky Fakultní nemocnice v Motole jako výraz vděku a ocenění jejich práce na covidových odděleních.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Rozvolnění je podmíněno přísnými opatřeními, řekl Havlíček
Začíná platit opatření, podle kterého musí hospody zavřít v osm hodin večer. Poslední objednávky den před účinností opatření před 22:00. (8. října 2020)
Autor: Tomáš Krist, MAFRA