náhledy
Radek Kašpárek není žádný začátečník. Po několik let trvající televizní epizodě se vrhnul na vybudování své restaurace Field.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Vítězka v soutěži Masterchef a usměvavá Slovenka Besky, vlastním jménem Veronika Danišová, se o svých pocitem přišla rozpovídat pro čtenáře iDNES.cz spolu s šéfkuchařem Radkem Kašpárkem, majitelem michelinské restaurace Field a porotcem soutěže.
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Vítězka v soutěži Masterchef a usměvavá Slovenka Besky, vlastním jménem Veronika Danišová, se o svých pocitem přišla rozpovídat pro čtenáře iDNES.cz spolu s šéfkuchařem Radkem Kašpárkem, majitelem michelinské restaurace Field a porotcem soutěže.
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Vítězka v soutěži Masterchef a usměvavá Slovenka Besky, se o svých pocitem přišla rozpovídat pro čtenáře iDNES.cz spolu s šéfkuchařem Radkem Kašpárkem, majitelem michelinské restaurace Field a porotcem soutěže.
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Vítězka v soutěži Masterchef a usměvavá Slovenka Besky, vlastním jménem Veronika Danišová, se o svých pocitem přišla rozpovídat pro čtenáře iDNES.cz spolu s šéfkuchařem Radkem Kašpárkem, majitelem michelinské restaurace Field a porotcem soutěže.
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Vítězka v soutěži Masterchef a usměvavá Slovenka Besky, vlastním jménem Veronika Danišová, se o svých pocitem přišla rozpovídat pro čtenáře iDNES.cz spolu s šéfkuchařem Radkem Kašpárkem, majitelem michelinské restaurace Field a porotcem soutěže.
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Radek Kašpárek, Roman Staša a Jan Punčochář
Autor: Albatrosmedia
Radek Kašpárek a jeho tým v restauraci Field
Autor: Archiv R. Kašpárka
Kulajda z restaurace Field pro OnaDnes.cz
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Radek Kašpárek servíruje staročeskou kuchyni, v podobě, která klasický koncept úplně staví na hlavu. Používá moderní postupy, které zjevně učarovaly i michelinským komisařům.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér La Degustation Boheme Bourgeoise (2021)
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Takto se vaří v La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: La Degustation Boheme Bourgeoise
Takto se vaří v La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: La Degustation Boheme Bourgeoise
Interiér restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise (2021)
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
V restauraci La Degustation mají na každý den přichystané několikachodové menu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise je součástí gastronomického konceptu Ambiente. Pod vedením šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka se specializuje na klasickou českou kuchyni z konce 19. století, nabízí i mezinárodní degustační menu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šéfkuchař restaurace La Degustation Boheme Burgeoise Oldřich Sahajdák
Autor: Lukáš Procházka, MAFRA
Šéfkuchař Oldřich Sahajdák (vpředu) je spolumajitelem a šéfkuchařem pražské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise.
Autor: David Neff, MAFRA
Oldřich Sahajdák ve své pražské restauraci La Degustation Boheme Bourgeoise.
Autor: ČTK
Kuchaři Oldřich Sahajdák (La Degustation Boheme Bourgeoise) a Roman Paulus (Alcron)
Autor: Koláž - iDNES.cz
Jan Davídek, manažer Regionálního týmu Praha, představuje nezbytné ingredince molekulární kuchyně. Používají stejné přípravky jako španělský šéfkuchař Ferran Adria, který molekulární kuchyni do pražské restaurace La Degustation přivezl
Autor: iDNES.cz
Pražská restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise (2019)
Autor: archiv MF DNES
Interiér pražské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise. - La Degustation Boheme Bourgeoise (2021)
Radek Kašpárek
Autor: Tomáš Krist, MAFRA