náhledy
Nejznámějším třebíčským výrobkem, v zemi velmi oblíbeným, je tradiční tvarohový Míša.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Oblíbené jsou i varianty nanuku se světlou polevou.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Když stroje jedou naplno, vyrobí 9 tisíc nanuků Míša za hodinu.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Míša je zmrzlina s vysokým procentem smetany a tvarohu. A taky meruňkového a jahodového pyré – v ovocných variantách.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Výrobní ředitel akciové společnosti Tipafrost Miroslav Krupica.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Třebíčský závod disponuje výrobní kapacitou deset milionů litrů našlehané směsi ročně.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Nyní linky třebíčského Tipafrostu jedou na plné obrátky, producenti zmrzliny jsou totiž především sezonní odvětví potravinářského průmyslu.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Závod se postupně rozšířil o nová strojní zařízení, výrobní kapacity a další skladové prostory.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Z malé firmy, která startovala počátkem 90. let v nové hale na zelené louce s jedním dovezeným jugoslávským strojem, se postupem času stal druhý největší výrobce zmrzliny v republice.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA