náhledy
Šéfkuchař hotelu Radisson SAS Alcron Roman Paulus
Autor: Lukáš Procházka, MAFRA
Roman Paulus prvně pro "svou" restauraci Alcron získal michelinskou hvězdu v roce 2012.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restaurace v pražském hotelu Alcron
Autor: Jiří Koťátko, MF DNES
Interiér pražské restaurace Alcron
Autor: Alcron, Robert Vano.
Takto se vaří v Alcronu
Autor: Alcron
Takto se vaří v Alcronu
Autor: Alcron
Radek Kašpárek, šéfkuchař pražské restaurace Field
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Radek Kašpárek, šéfkuchař pražské restaurace Field
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Oslava první hvězdy pro restauraci Field od Michelina
Autor: archiv R. Kašpárka
I ve Fieldu podávají obědová menu, tříchodové tu stojí 400 korun, obvyklý koncept vícechodových menu také nechybí, stojí kolem 2 000 korun.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise (2021)
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Porada
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Bůček se zelím, růžičkovou kapustou a kmínem
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Michelinská kuchyně pohledem kuchaře
Takhle se vaří v Fieldu
Autor: Field