- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Na jaře rvali, ze každá třetí zkrachuje, no vim jen o jednom nonstopu a zbytek jel vesele dál...takže asi tak!
Tak určitě. Potřebujeme montéry do škodovky a jiných fabrik.
Lidé si vaří doma a zjistí,že je jídlo levnější a chutnější než ty blafy v restauracích.
No ne vždy. Některé jídla jsou doma dost složíté a bez zkušeností do dopadně špatně.
Na rohu máme hospodu. Léta se tam dalo najíst za přijatelné ceny. Rapidní zdražení nastalo po zavedení EET, pak se ceny držely až do jarní koronakrize. Otevřel výdejní okénko a jídlo zdražil o cca 10 korun. Teď má zase jen okénko a zase zdražil o 10 korun. Jako sorry, ale dát skoro dvě stovky za něco v polystyrenové misce, to už si raději uvařím sám. A to moc vařit neumím.
Jestli razantní zdražení nastalo po zavedení EET, nemohlo to být i tím, že do té doby moc neplatili daně? Náklady na zavedení určitě nějaké byly, ale že by způsobily razantní zdražení se mi nechce věřit. To ostatní asi slušně komentovat nelze. Ušetří za mytí talířů a příborů, polystyrenová miska je maximálně za pětikorunu...
Když přijde povodeň, tak se také nikoho neptá. A pandemie současného rozsahu je horší. Neodejde za týden, ale bude se rozlévat další rok.
...a lidé si začnou opět vážit obyčejných věcí a hlavně práce stejně jsme se hnali za nesmysly...
svítá na lepší časy, prý je už od večera otevřeno
To jsem zvědavá, kdy a jestli vůbec se tu objeví článek. A jak to Prymula vysvětlí.
zadny strachy, Prymula s Faltynkem si k vam zajdou v noci na pizzu..
tolko nenávisti na gastro segment to je sila,ale ved co cakat od cesko slovenskej povahy,viete vôbec kolko ludi z našho segmentu si na buduci rok mohlo zavolať murara,inštalatera,elektrikara,dokupiť nove stroje,kupit si nove auto na biznis,urobiť web stránku alebo zamestnať dalších ludi-verte že všetko zo všetkým suvisí-ekonomika nie je lidl