náhledy
Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce kontrolovali prodej burčáku u stánku ve foyer stanice metra I.P.Pavlova v Praze. (17. září 2019)
Autor: Vít Šimánek, ČTK
Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce kontrolovali prodej burčáku u stánku ve foyer stanice metra I.P.Pavlova v Praze. (17. září 2019)
Autor: Vít Šimánek, ČTK
Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce kontrolovali prodej burčáku u stánku ve foyer stanice metra I.P.Pavlova v Praze. (17. září 2019)
Autor: Vít Šimánek, ČTK
Laborantka Simona Kučerová při přípravě vzorků burčáků v laboratoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) v Brně. Inspektoři SZPI letos zkontrolovali na sto prodejen burčáku, odebrali 42 vzorků buď českého nebo zahraničního částečně zkvašeného moštu, v jednom vzorku se prokázala chyba. Testy v laboratoři trvají až šest týdnů, další chyby se tak ještě můžou prokázat.. (17. září 2019)
Autor: Václav Šálek, ČTK
Laborantka Simona Kučerová při přípravě vzorků burčáků v laboratoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) v Brně. Inspektoři SZPI letos zkontrolovali na sto prodejen burčáku, odebrali 42 vzorků buď českého nebo zahraničního částečně zkvašeného moštu, v jednom vzorku se prokázala chyba. Testy v laboratoři trvají až šest týdnů, další chyby se tak ještě můžou prokázat.. (17. září 2019)
Autor: Václav Šálek, ČTK
Laborantka Simona Kučerová při přípravě vzorků burčáků v laboratoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) v Brně. Inspektoři SZPI letos zkontrolovali na sto prodejen burčáku, odebrali 42 vzorků buď českého nebo zahraničního částečně zkvašeného moštu, v jednom vzorku se prokázala chyba. Testy v laboratoři trvají až šest týdnů, další chyby se tak ještě můžou prokázat.. (17. září 2019)
Autor: Václav Šálek, ČTK