náhledy
Malostranská konírna odebírá zvěřinu z Křivoklátských lesů a připravuje jídla v poněkud netradičních chuťových kombinacích.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Fantastický zajíc z Konírny. Omáčku z červeného vína dochutil kuchař strouhaným perníkem, přílohu tvoří bramborové „šišky“ a marinované švestky.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Precizní chuťová i vizuální kombinace v pražské Konírně. Bažantí prsíčka s dýní a kaštany
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Specialita z Konírny. Divočák připravený jako roastbeef a servírovaný s dýňovým čatní a cappuccinem z černého kořene.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Příjemné prostředí restaurace Penzion Kokořín. Zdejší zvěřina je vyhlášená.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kokořínský šéfkuchař Martin Balcar zvěřinu miluje. "Děláme dančí nebo srnčí carpaccio, rád vařím z mufloního masa, které je velmi chutné,“ říká.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Krásné aranžmá šťavnatého srnčího carpaccia v Penzionu Kokořín
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Na skvělou zvěřinovou paštiku se už léta jezdí do Hliněné bašty v Průhonicích.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Oblíbená česká klasika. Zvěřina se šípkovou omáčkou a knedlíky.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zajíc s lokšemi a se zelím v podání šéfkuchaře Hliněné bašty.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zvěřině svědčí kombinace s houbami a různými druhy zeleninových pyré.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Jaroslav Sapík je mezi kuchaři legendou. V jeho příjemné hospůdce v Klokočné se na podzim a v zimě vaří skvělá zvěřinová jídla.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
A ještě jednou Kokořín a pečený mufloní hřbet.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zvěřina ve fine dining podobě v Hergetově Cihelně. Pomalu pečená krkovice z divočáka servírovaná s restovanými houbami a omáčkou z červeného vína a zázvoru
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V oblíbeném vinném baru Red Pif podávají zvěřinový vývar s kukuřicí a popkornem.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz